Гаряча тема:
- Війна
Обожнюю додавати в салати мариновані грибочки. Як на мене, вони чудово доповнюють будь-які овочі або м’ясо. Гадаю, що кількість інгредієнтів вказувати не обов'язково, адже її можна коригувати на свій розсуд. Орієнтуйтеся на свій смак.
Інгредієнти:
Капуста свіжа, огірок свіжий, мариновані гриби (у мене шампіньйони, замариновані за цим рецептом), горошок консервований, морква, зелень петрушки і кропу (чим більше, тим краще), зелена цибуля.
Для заправки: соняшникова ароматна олія, оцет (я використовую білий винний), зубок часнику, сіль, чорний перець, дрібка цукру.
Приготування:
Капусту нашаткувати якнайтонше й пом’яти трохи руками із сіллю. Великі гриби розрізати навпіл, маленькі — залишити цілими. Огірок нарізати півкільцями. Моркву натерти на тертці для «корейки». Зелень подрібнити. З горошка зцідити рідину.
З'єднати всі інгредієнти й полити заправкою.
Ретельно перемішати й одразу ж подавати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: