clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Постимо смачно: Салат із капусти з маринованими грибами

Салат легкий та дієтичний — для тих, хто постить або худне до літа, справжня знахідка.

Салат легкий та дієтичний — для тих, хто постить або худне до літа, справжня знахідка. . Фото: автора

Салат легкий та дієтичний — для тих, хто постить або худне до літа, справжня знахідка.

Обожнюю додавати в салати мариновані грибочки. Як на мене, вони чудово доповнюють будь-які овочі або м’ясо. Гадаю, що кількість інгредієнтів вказувати не обов'язково, адже її можна коригувати на свій розсуд. Орієнтуйтеся на свій смак.

Інгредієнти:
Капуста свіжа, огірок свіжий, мариновані гриби (у мене шампіньйони, замариновані за цим рецептом), горошок консервований, морква, зелень петрушки і кропу (чим більше, тим краще), зелена цибуля.
Для заправки: соняшникова ароматна олія, оцет (я використовую білий винний), зубок часнику, сіль, чорний перець, дрібка цукру.

Приготування:
Капусту нашаткувати якнайтонше й пом’яти трохи руками із сіллю. Великі гриби розрізати навпіл, маленькі — залишити цілими. Огірок нарізати півкільцями. Моркву натерти на тертці для «корейки». Зелень подрібнити. З горошка зцідити рідину.


З'єднати всі інгредієнти й полити заправкою.


Ретельно перемішати й одразу ж подавати. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 10.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26.05
27.4
27.5
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31