ye-logo.v1.2

У патрульному поліцейському Хмельницького «розгледіли» наркомана

Кримінал 6291

Інспектор наче заявив, що купив ліки, які місять наркотичні речовини, в аптеці. До того ж, без рецепту.

Хмельницька патрульна поліція «вляпалася» в дивну історію. А все через одного зі своїх інспекторів, якого сьогодні запідозрили у придбанні та вживанні пігулок, які містять наркотичні речовини.

Правоохоронці в районі Заготзерна зупинили чоловіка, який, на їх погляд, нервово себе поводив. Коли запитали чи має той якісь заборонені речі, той завагався з відповіддю. А потім… дістав із кишені пігулки, які містять наркотичні речовини та продаються в аптеках лише за рецептом. Правоохоронці кажуть, що той розповів, що придбав їх неподалік в аптеці. Та й без рецепту.

Вже слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, встановила, що підозрюваний – інспектор патрульної поліції Хмельницького! А тому й не дивно, що згодом на місце події приїхав й сам керівник патрульних поліцейських. «Працівник поліції придбав ліки від кашлю, - каже начальник міського управління патрульної полії Олег Костенко. – Є підозра, що ці ліки можуть містити наркотичні засоби. Я знав, що він хворіє, про це мені говорив командир. А щодо рецепту… нічого не можу сказати». Не зміг Олег Костенко пояснити й те, чи перебуває його підлеглий на лікарняному. Та й сам підозрюваний на запитання: «Ви на лікарняному чи ні?», сказав: «Я не хочу нічого казати». І, одягнувши капюшон кофти на голову, сів в автомобіль слідчих, після чого вони поїхали на медичне освідчення.

Підозрюваний поліцейський, за словами Олега Костенка, служить в поліції з грудня 2015 року. А перед тим, як його взяли на службу, проходив військово-лікарську комісію. «І був нормальний результат», - заявив керівник патрульної поліції Хмельницького.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую