ye-logo.v1.2

На Хмельниччині придбали квартири для 13 родин бійців АТО, ще 19 – на черзі

Суспільство 1862
Для бійців предбачено житло
Для бійців предбачено житло. Фото: з архіву

Передбачено майже 10 мільйонів гривень для прибання квартир військовослужбовцям.

 У 2016 році в область надійшло 4 739 гривень, які були спрямовані на придбання житла військовослужбовцям. Про це під час розширеного засідання колегії обласної державної адміністрації повідомила директор департаменту соціального захисту населення Світлана Лукомська.

«Було придбано 13 квартир учасникам АТО і сім’ям загиблих учасників бойових дій. Фактично, було забезпечено 100 відсотків сімей, які тоді перебували на обліку», - зауважила Світлана Лукомська.

Станом на 1 липня 2016 року, на квартирному обліку перебувають 19 сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, а також 7 інвалідів І-ІІ групи з числа таких військовослужбовців, що потребують поліпшення житлових умов.

Про соціальний захист атовців доповіла Світлана Лукомська. Фото Катерини Дядюк

Ще один мільйон 476 600 тисяч гривень передбачено на придбання житла трьом сім’ям бійців, які втратили кінцівки. За словами Світлани Лукомської, у 2016 році субвенцією передбачено майже 10 мільйонів гривень для прибання квартир військовослужбовцям.

На Хмельниччині мобілізовано 9200 осіб, безвісти зниклими вважаються шестеро і 139 загиблих в АТО. За даними Єдиного державного автоматизованого реєстру пільговиків, на 1 липня 2016 року в області проживає 6974 учасники бойових дій, 77 інвалідів війни та 220 членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую