ye-logo.v1.2

«Республіка» триває: як виступив возз'єднаний гурт «Пропала Грамота», і що сказав про фестиваль Віктор Павлік

Культура 2913
Публіку запалив Віктор Павлік
Публіку запалив Віктор Павлік. Фото: автора

Позаду третій день драйвової музики і шаленого ритму.

Третій день фестивалю «Республіка», який стартував у Кам’янці-Подільському 1 вересня, був не менш насиченим виступами відомих виконавців, аніж перші два. Музиканти запалювали публіку до самого ранку, не шкодуючи ні себе, ні інструментів.

Особливим для кам’янчан став виступ «рідного» гурту «Пропала Грамота» - саме на сцені «Республіки», на території Старої Фортеці, музиканти возз’єдналися після майже шестирічної перерви. Публіка зустріла гурт шаленими оплесками і довго не відпускала, вимагаючи пісень «на біс».

«Для кам’янчан цей виступ дуже знаковий. Молодці організатори, яким вдалося вмовити їх виступити. Адже чи не всі учасники мають свої проекти і зібралися разом лише завдяки «Республіці»», - ділиться враженнями кам’янчанка Олена Омельченко.

Гурт зібрався через 5 років спеціально на фестиваль

Одразу після них виступив гурт «Bahroma». Як виявилося, особливими фанатами виконавців є дівчата, які знали чи не кожну композицію. Перед сценою співали і танцювали навіть маленькі діти.

Рідкісний виступ знімали на відео

Довго довелося чекати на славетний та столичний гурт “The Hardkiss”, який виступив на головній сцені. Його фестивальники зустріли гучними оплесками і запальним настроєм, натомість учасники гурту та його солістка Юлія Саніна віддячили неймовірним та просто вибуховим шоу. Щоправда, журналістам заборонили фотографувати виступ гурту: така вимога виконавців. Тому яскраві образи та перуки солістки не потрапили в об’єктив.

В очікуванні виступу “The Hardkiss”

Справжнє шоу влаштував на головні площі Старого міста Віктор Павлік у вишиванці. Він стрибав на сцені і розкидав на глядачів, серед яких здебільшого молодь, листівки. Не зіпсувало виступ навіть те, що співак підглядав слова чи не всіх пісень на планшеті. «Шикидим», «Ні обіцянок, ні пробачень», «Город зеленого цвета» - підспівували всі. На останок свого виступу Павлік сказав: «Республіка – найкращий фестиваль у світі». Ці слова він повторив кілька разів.

Гурт «Bahroma» змусив усіх танцювати

На третій день «Республіки» дарували безкоштовні обійми і «ловили покемонів», яких ми рахували більше десятка. А хто ще не побував на жодному концерті, має можливість надолужити: на завершення фестивалю ви почуєте CHEMIA, DAKH DAUGHTERS, LOUNA, Порнофильмы, Vivienne Mort, Dakooka, Кожаный олень та багато іншого.

  

Павлік постійно підглядав слова на планшеті, але публіку запалив

Селфі робили у центрі натовпу

Під пісні виконавця стрибали і цілувалися

Присутні ловили покемонів

Найпопулярніші пісні виконавця підспівували

Обійми дарували безкоштовно

Хто тільки не завітав на міжнародний фестиваль "Республіка"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую