ye-logo.v1.2

День автомобіліста хмельничани відзначать 20-кілометровим автопробігом

Афіша 2247
Автомобілі стартуватиму із міського пляжу
Автомобілі стартуватиму із міського пляжу. Фото: vk.com

Організовує захід ГО «ХАЛК».

У неділю, 30 жовтня, в Україні відзначатимуть День автомобіліста та дорожника. У Хмельницькому до святкувань підійшли нестандартно і виріши організувати масовий автопробіг вулицями міста. Ініціює такий захід ГО «ХАЛК». Голова організації Володимир Огойко каже, що проводять його третій рік поспіль.

“Проводимо автопробіг для того, щоб привернути увагу до проблеми дороги, водія і пішохода. Буде масовий автопробіг, після нього ми поділимось на декілька команд і підемо по місту. Роздамо дітям світловідбиваючі браслети, листівки-пам'ятки для водіїї про правильне водіння в зимовий період, буде пам'ятка для пішоходів і молодих батьків. Все робимо своїми силами. Нас супроводжуватиме поліція. Проїдемо одне кільце, це приблизно 20 кілометрів", - додає Володимир Огойко.

Автопробіг стартує о 11.00 з парковки міського пляжу. Збір учасників колони о 10.00 годині. Колона їхатиме за маршрутом:  вулиця С.Бандери – вулиця Кам’янецька – Львівське шосе – вулиця Тернопільська – вулиця Молодіжна – вулиця Інститутська – вулиця Кам’янецька – вулиця Купріна – вулиця Козацька – вулиця Толстого – вулиця Пушкіна – вулиця Свободи – вулиця Шевченка – Старкостянтинівське шосе – Проспект Миру – вулиця С.Бандери. Фінішуватимуть на парковці міського пляжу. Після завершення автопробігу на парковці проведуть показові заїзди професійних гонщиків нашого міста.

На автопробіг ГО «ХАЛК» запрошує автомобільні клуби міста Хмельницького, а саме DRIVE2.RU, SMOTRA.KM, SMART Club Хмельницький, Streeter.ua, TEAM TurBo, байкерів (нажаль не знаю усіх клубів міста). 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую