ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Поділля» поповнилося гравцем канадського клубу

Спорт 2085
Контракт Поділля з Олександром Музичуком (№13) розрахований на рік
Контракт Поділля з Олександром Музичуком (№13) розрахований на рік. Фото: з архіву

Вже 4 лютого він може дебютувати в грі проти «Ниви-В» з Вінниці.

Хмельницький футбольний клуб «Поділля» продовжує готуватися до весняної частини чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги. Окрім спарингів та тренувань, команда переглядає футболістів, які можуть підсилити гру.

«У нас на перегляді був 22-річний півзахисник Олександр Музичук, з яким вирішили укласти угоду на рік. Тепер він є гравцем нашого клубу, - каже президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. – Переглядаємо й інших футболістів. Тому новачки ще будуть».

Олександр Музичук відомий хмельницьким вболівальникам, адже є вихованцем місцевого клубу. Був навіть минулого року в команді, коли та грала в чемпіонаті України серед аматорів. Та влітку минулого року, коли «Поділля» стало професійним клубом, Олександр перебрався до Канади, де грав за напівпрофесійний клуб «Ukraine United».

Вже 4 лютого Олександр Музичук вже в якості гравця «Поділля» може провести черговий спаринг своєї команди. Цього дня хмельничани у Вінниці зіграють із «Нивою-В».

Щодо кадрових втрат, то поки що їх немає. Капітан «Поділля» Алішер Якубов і досі перебуває на оглядинах у полтавській «Ворсклі», а тому поки що його подальша кар’єра невідома.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую