ye-logo.v1.2

Віталій Кличко завітав на хмельницький базар

Політика 4618
Віталій Кличко
Віталій Кличко. Фото: klichko.org

Лідер партії «УДАР» поспілкувався з підприємцями, які працюють на речовому ринку.

Віталій Кличко поділив занепокоєння представників середнього та малого бізнесу тими умовами, в яких змушені сьогодні працювати українські підприємці – зокрема, тим, чи буде збережено спрощену систему оподаткування, чим загрожують наслідки пенсійної реформи та коли припиниться адміністративний тиск на підприємців.
«Ви змусите владу поважати вас лише тоді, коли об’єднаєтеся та заявите про свої права, як це було під час Податкового майдану. Необхідно добитися доопрацювання окремих законів, що регулюють підприємницьку діяльність та припинити ганебну практику безпідставних перевірок та поборів, які у нас так популярні. Також має бути збережений принцип спрощеного оподаткування для малого та середнього бізнесу, але за умови створення рівних правил гри для всіх без виключення підприємців України. За все це партія «УДАР» готова боротися разом з вами», – слова Віталія Кличка цитує прес-служюба політичної партії «УДАР».
Нагадаємо, що Віталій Кличко перебуває із триденним робочим візитом на Хмельниччині. Зокрема, 25 жовтня Кличко побував на Хмельницькому оптовому ринку, виступив перед студентами Хмельницького національного університету та Хмельницького університету  управління та права, а також поспілкувався з колективом машинобудівного заводу «Темп». 26 жовтня Віталій Кличко завітає до міста Кам’янець-Подільський.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую