ye-logo.v1.2

Фотодоказ існування чупакабри на Хмельниччині

Суспільство 19582
По щелепі це є собака. Є різці, є клики.
По щелепі це є собака. Є різці, є клики.. Фото: ТСН

На Хмельниччині знайшли скелет лисочупакабри. Спершу ветеринар у загадковій істоті упізнав усе-таки собаку.

Студент Анатолій поблизу рідного села Рахнівки гуляв, фотографував і …заціпенів. Майбутній інженер-будівельник зметикував одразу, що знахідка виняткова. Бо, каже, у загадкової істоти усе не так.
"Задні ноги не такі, як в собаки. Вони трохи довші і не такої форми, як в собаки, і щелепа. Не знаю, вона мені чогось не подобається", - каже житель с. Рахнівка Анатолій Сорокатюк.
Місцеві ветеринари, яких запросили просто на місце знахідки, спочатку теж отетеріли. Потому версії змінювали одна одну. Спершу ветеринар у загадковій істоті упізнав усе-таки собаку- повідомляє ТСН
"По щелепі це є собака. Є різці, є клики. Мені здається, що це справжня собака, - каже керівник Дунаєвецької державної районної лікарні ветеринарної медицини Василь Войцехівський. - Це справжній лис. Бо, бачите, з цієї сторони шерсть рижа", - додає через кілька хвилин.
Ветеринари старанно запаковують собако-лиса-кабру у поліетиленову торбу і відряджають до патологоанатомів.
У пошуках істини загадковий пакунок віднесли до Подільського аграрно-технічного університету. Собаки на порозі факультету ветеринарної медицини зустрічі з невпізнаним звіром не надто раді. Студенти, навпаки, для порівняння притягли з патолого-анатомічного музею скелет пса. Науковці, щойно витягши загадкову істоту з пакунка, відразу загукали в один голос, що це - лисиця.
Потому виклали усі подробиці життя і смерті тварини. Кажуть, лисиця померла не своєю смертю. Її застрелили, ще й хвіст відірвали. Й одразу пояснюють, чому люди назвали лисицю чупакаброю. "А може, побачили ці зуби та подумали, що це дуже великі зуби", - міркують медики.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую