ye-logo.v1.2

А скільки ти платиш за вищу освіту?

Суспільство 2627

Вуличний Університет продовжує свою діяльність...

Початок літа – кінець традиційного навчання і початок Вуличного Університету – проекту, вільного від задушливих аудиторій, авторитарних думок, бюджетних коштів і політичних змагань. Незалежна студентська профспілка «Пряма дія» продовжує навчати просто неба, відкриваючи ІІ Вуличний Університет у Хмельницькому. 
Першим ковтком знань стане початок зовсім нового для Хмельницького проекту In.ЛІТ – вуличної бібліотеки Іншої літератури. За словами організаторів, поки що це – лише невелика поличка із книгами, які пропонуються на заміну стереотипному баченню тієї літератури, що читається у парку. In.ЛІТ – це підбірка книг, які є не зовсім звичним явищем для наших книгарень і бібліотек. Тепер кожен, проходячи парком ім. Шевченка, має можливість взяти цікаву книгу з полиці, не заходячи до бібліотеки. Кожних вихідних з 10 до 18 полиця In.ЛІТ відкрита для всіх.
Вуличний Університет, про який жителям міста стало відомо ще минулого літа, продовжує свою роботу. Проте цього разу його формат буде дещо змінено. Тепер студенти Вуличного, які ще торік просто слухали лекції, спробують себе у ролі викладачів. Різнитимуться і теми занять. Якщо раніше це була загальна інформація з певних суспільних наук, то сьогодні темами для розмов безпосередньо стануть реалії міста. Заняття обов’язково включатимуть і практичну частину.  Темою першої зустрічі стане комерціалізація вищої освіти. В чому проблема? Які варіанти? Мова піде про якість вищої освіти в Україні. Як впливає на неї комерціалізація? 
Організатори Вуличного Університету запрошують усіх бажаючих цієї суботи, 2 червня о 16:00 в парк ім. Шевченка.  


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую