ye-logo.v1.2

Транспорт не подорожчав? Все ще попереду

Економіка 2190
Фото: http://vsim.ua/

Подорожчання вартості проїзду у громадському транспорті на чверть, обіцяне 1 листопада, відбудеться пізніше. Перевізники вже підготували всі необхідні папери і пояснюють – без подорожчання працюють у збиток. Наразі рішення за міською владою.

- Здорожчання проїзду у тролейбусах відбудеться не раніше 15 грудня цього року, – каже директор Хмельницького комунального підприємства «Електротрансу» Віктор Паламарчук. – Але це буде обов’язково.

Після виборів не піднімуть

Нагадаємо, у серпні цього року в місті проходили громадські слухання стосовно підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті. Це мало б покращити умови перевезення пасажирів та зняти напругу в колективах перевізників. Міський виконавчий комітет навіть склав проект рішення, яке повинно було набрати чинності 1 листопада 2012 року. Натомість хмельничанам не варто хвилюватися – після виборів підняття цін не буде.

 

Як запевнили в міському управлінні транспорту та зв’язку, найближчим часом підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті не відбудеться.

- Це питання для розгляду на засіданні міського виконавчого комітету поки не виносилося, – сказав начальник управління транспорту та зв’язку Петро Кузьмін. – Справа в тому, що не закінчився процес підтвердження документації, яку ми подали до Києва. Міністерство Економіки підписало папери, а от інше – Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України – ні. Воно саме перебуває в стадії реформування, ще не пройшов процес його реорганізації.

Документи підготували

За словами посадовця, як тільки всі тарифи будуть погоджені, питання про їх підвищення поставлять на розгляд міської ради. Це може статися протягом місяця.

- У будь-якому випадку населення ми попередимо за два тижні до зміни тарифів, – каже начальник управління транспорту та зв’язку Петро Кузьмін.

 

Підтвердив цю інформацію і заступник міського голови Іван Прокопець, на якого покладений контроль за виконанням рішення у разі його ухвалення на міськвиконкомі.

- Поки що тарифи піднімати не будемо, немає відповідного рішення, – сказав заступник мера.

 

У Хмельницькому комунальному підприємстві «Електротранс» до зміни тарифів готові.

- Всю документацію та розрахунки ми підготовили та подали на розгляд до Міністерства економіки та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, – говорить директор підприємства Віктор Паламарчук. – Наскільки мені відомо, тарифи вже затверджені. Ми сьогодні лише чекаємо рішення міської влади.

За словами Віктора Паламарчука, здорожчання проїзду у тролейбусах відбудеться не раніше 15 грудня цього року.

Інформує "Всім"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую