ye-logo.v1.2

Спецрепортаж: Автомобіль ДАІ збив пішохода у Хмельницькому

Суспільство 14532

Люди кричала «Ганьба», представники Державтоінспекції пояснили так: «ДТП за участю службової машини»

22 вересня. Приблизно 20.00. На пішохідному переході в Хмельницькому на вулиці Кам’янецькій, неподалік відомого багатьом танку, людно. Люди кричать «Ганьба», а в цей час на пішохідному переході стоїть автомобіль ДПС ДАІ із державним номером «0510». За «зеброю» - швидка, в якій лікарі надають допомогу 14-річній дівчинці. Що відбувається? На запитання кореспондента «Хмельницької народної газети «Є» працівники ДАІ уникали, майже показуючи пальцем один на одного… Як, власне, розводили й руками тоді, коли чули: «А, де ж водій з автомобіля ДПС ДАІ?» Його думку так і не вдалося почути.

«Я бачила, як дівчина лежала під машиною ДАІ, - емоційно розповідає продавець одного з кіосків, розташованих поруч із пішохідним переходом. – Вона переходила дорогу на пішохідному переході! Я, як побачила, одразу ж вилетіла з водою». Медики ж зі станції швидкої допомоги виявилися не багатослівними. Пояснити, в якому стані потерпіла відмовилися, двері в «швидку», побачивши журналіста, зачинили, вигукнувши: «Бригада номер один».

«Бачив, як машина ДПС їхала приблизно зі швидкістю 50 кілометрів на годину, - каже свідок події Андрій. – А потім на моїх очах збила на переході дівчину! Даішники хотіли це швидко «зам’яти» та забрати дівчину, але не вийшло, бо народ перекрив дорогу. Це сталося приблизно хвилин 15 назад (на годиннику було вже 20.05 - прим.авт)».

«Поясніть в чому суть, що сталося», - звернувся кореспондент «Хмельницької народної газети «Є» до капітана міліції, працівника ДАІ Максима Хоми. Відповідь почув наступну: «Не можу. Сам не знаю. Щойно прийшов». Натомість знайшовся ще один свідок, який розповів: «Дівчина переходила дорогу, а вони не пропустили її… та перелетіла аж через машину».

«Лікарі поки нічого не кажуть, - розповіла сестра потерпілої. – Вона ж каже, що болить голова та спина. Про аварію мені розповіли… з її телефону зателефонували даішники та повідомили. А ось і тато приїхав…» Схвильований чоловік прибіг до карети швидкої та побачивши доньку, яка п’є воду, здається, дещо заспокоївся. А, почувши від медиків, що дівчину потрібно відвезти у лікарню, заявив: «Везіть! Я поїду за вами».

Швидка допомога повезла потерпілу до лікарні. Автомобіль ДАІ із державним номером «0510» через хвилину-дві теж залишив місце події. А капітан міліції, працівник ДАІ Максим Хома на чергове запитання нашого журналіста: «Що сталося?», відповів: «ДТП за участю службової машини».

Відео з місця події:

Коментарі:

Адміністратор 26.09.2011 17:49

Офіційна інформація від ДАІ: ДАІшників, які в Хмельницькому на пішохідному переході збили дівчину, відсторонили від роботи. Про це читай на http://ye.ua/

Михайло Тимуш 24.09.2011 11:53

Жах!!! Скоти!!! Ганьба!!! Менти прокляті!!! Як би моя воля-Ростріляв!!!

In- Lex 23.09.2011 20:50

Уверен никто из них машину не вел.... водитель был престуник который угнал их машину вместе и ими взяв их в заложники, а после того как сбил девочку удрал. менты ни при чем.

Жиртрест 23.09.2011 20:43

Все логично, когда гаишники видят пешеходный переход, они сбавляют скорость и смотрят кто их обгонит в зеркало заднего вида, чтобы оштрафовать за обгон на пешеходном переходе. Поэтому и девочку они не видели, т.к. в зеркала смотрели, и даже подумать не могли что кто-то может выйти перед их пепелацом а не стоять и делать "ку" два раза.

Муля 23.09.2011 20:02

Що до Цимбалістого, якого хтось шукає - подивіться уважніше відео, яке  розміщене тут, прапорщик стоїть біля вікна швидкої (8-11 секунда).

Адміністратор 23.09.2011 14:20

ще декілька фото в коментарях у блозі STOP ДАІ!

yal76 23.09.2011 13:48

говорят за рулем был прапорщик Цымбалистый. А журналист его не нашел, т.к его спрятали, чтобы народ не устроил самосуд

Мелані 23.09.2011 09:32

 А ще представники порядку.... Ходять чутки, що батько дівчинки яку збили високопосадовий міліціонер, і що це гаїшнікам так просто з рук не зійде...

Роман Шухевич 23.09.2011 08:41

"НАША МІЛІЦІЯ НАС БЕРЕЖЕ - СПОЧАТКУ ПОСАДИТЬ, ПОТІМ СТЕРЕЖЕ!"  

Роман Шухевич 23.09.2011 08:41

..за усе "добре", що ви зробили в державі!!! ""  

Роман Шухевич 23.09.2011 08:40

Шкода, що перехожі не побили тих дебілів у погонах! Блін, був би москалем - заматюкався б! ЖАХ! Та що нам простим Українцям до того? Адже рука руку миє і винною зроблять оту дівчинку аби вигородити свого та зберегти "честь мундіра". Шкода, нема на вас - мєнтів мусорів Гітлера, аби влаштуваврізню, ніч ножів над вами (як з СА зробив) та вирізав вас - сволоту за усе "  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую