ye-logo.v1.2

На Хмельниччині зросли ціни на овочі та фрукти

Економіка 3319
Індекси споживчих цін у Хмельницькій області в лютому 2019 року
Індекси споживчих цін у Хмельницькій області в лютому 2019 року. Фото: ілюстрація shutterstock.com

Водночас знизилася ціна на яйця, свинину та сало.

 У лютому ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 0,4% на споживчому ринку області. Як повідомляють в обласному управлінні статистики, відчутно подорожчали овочі та фрукти – на 4,5% та 4,3% відповідно.

«Серед овочевої продукції найбільше зросли в ціні капуста – на 12,7%, картопля – на 6,9%, цибуля – на 5,4%, зниження цін зафіксовано на моркву – на 2,5%. У межах 2,5–1,6% підвищились ціни на макаронні вироби, цукор, продукти переробки зернових, з них на пшоно, крупи гречані та ячні – на 4,0–2,7%», - йдеться в повідомленні.

Водночас, за інформацією статистів, на 4–1,4% подешевшали яйця, свинина, сало, рис, сметана, м’ясо птиці. Крім того,ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби минулого місяця зросли на 1,1%.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую