clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
19 Грудня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 8247

Печінкові рулетики із сирно-овочевою начинкою


Фото: автора

Ці печінкові млинчики виходять тонкими, м’якенькими та ніжними. А цікава начинка робить їх неймовірно смачними

Вершковий смак сиру чудово поєднується зі смаком печінки. А якщо додати до начинки ще й смажені овочі, то така страва приємно здивує вас. До речі, рецепт оцінили навіть ті, хто печінку апріорі не вживає. Порція дуже велика, розрахована на велике застілля. Тому для себе раджу скоротити її наполовину (що я і зробила).


Інгредієнти:
Для млинчиків: 1 кг печінки, 6 яєць, велика цибулина, сіль, перець, склянка (200 г) борошна, 600 мл молока.
Для начинки: морквина, цибулина, 150 г твердого сиру (якому виробнику надати перевагу, дивіться тут), 100 г вершкового плавленого сиру (типу «Янтар»), сіль, перець, паприка.


Приготування:
Добре вимочену печінку потрібно пропустити через м'ясорубку разом із цибулею двічі (можна збити в блендері). Додати яйця, сіль та спеції.

Додати просіяне борошно, перемішати та влити молоко. Все ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
Розігріти сковорідку для млинців, змастити її шматочком сала або вершкового масла, налити в центр приблизно 2/3 ополоника печінкового тіста. Обертаючи сковорідку по колу, намагайтеся досягнути рівномірного розподілу тіста на поверхні. Смажити млинці по 3 хвилини з кожного боку на середньому вогні.


Цибулю для начинки нарізати кубиками середнього розміру, моркву натерти на тертці.

На розігрітій олії спасерувати цибулю до прозорості, додати моркву. Тушкувати під кришкою до готовності, помішуючи, проте потрібно стежити за тим, щоб рідини було не надто багато. Начинку охолодити, додати тертий сир.


Потім додати плавлений сир і ретельно перемішати. Коли печінкові млинці охолонуть, намастити їх начинкою та скрутити рулетиками. Кожен рулетик нарізати навскоси та викласти на тарілку.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: можна додати до начинки майонез та часник. Але, як на мене, начинка й так соковита та самодостатня. Також ці рулетики можна начиняти грибами або іншою начинкою на ваш смак. До речі, якщо у вас залишилися «пусті» млинці, то можете сміливо їх заморозити, а потім після розморожування використати, до прикладу, для печінкового тортика.
 

М`ясо та субпродукти, оладки млинці та сирники. закуски, печінка, сир, рулетики, печінкові млинці

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Куряча запіканка-хлібець «Три кольори»
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 661
Ніжна запіканочка з трьома смаками – ситна й не калорійна.
Свинячі вушка по-корейськи
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1015
Я випробувала безліч варіантів цієї страви (дуже ми її любимо!). Проте цей, перевірений та доповнений мною рецепти, подобається найбільше.
М’ясо на соляній «подушці» (Salzbraten)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 564
Популярний рецепт німецької кухні для лінивих господині. Ідеальний, коли намічається велике святкування, а часу в обмаль.
Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1101
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 2:
Від: Світлана Яськова26.11.2016 11:57Ірина Герун, щиро дякую!
Від: Ірина Герун 26.11.2016 11:43Дякую Свєточка за класний рецепт , приготування легке, та вийшло все відмінно , моїм гостям дуже сподобалось) Бажаю тобі натхнення побільше)