ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо

Постимо смачно: Салат із капусти з маринованими грибами

21 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 5693
Салат легкий та дієтичний — для тих, хто постить або худне до літа, справжня знахідка.
Салат легкий та дієтичний — для тих, хто постить або худне до літа, справжня знахідка. Фото: автора

Салат легкий та дієтичний — для тих, хто постить або худне до літа, справжня знахідка.

Обожнюю додавати в салати мариновані грибочки. Як на мене, вони чудово доповнюють будь-які овочі або м’ясо. Гадаю, що кількість інгредієнтів вказувати не обов'язково, адже її можна коригувати на свій розсуд. Орієнтуйтеся на свій смак.

Інгредієнти:
Капуста свіжа, огірок свіжий, мариновані гриби (у мене шампіньйони, замариновані за цим рецептом), горошок консервований, морква, зелень петрушки і кропу (чим більше, тим краще), зелена цибуля.
Для заправки: соняшникова ароматна олія, оцет (я використовую білий винний), зубок часнику, сіль, чорний перець, дрібка цукру.

Приготування:
Капусту нашаткувати якнайтонше й пом’яти трохи руками із сіллю. Великі гриби розрізати навпіл, маленькі — залишити цілими. Огірок нарізати півкільцями. Моркву натерти на тертці для «корейки». Зелень подрібнити. З горошка зцідити рідину.


З'єднати всі інгредієнти й полити заправкою.


Ретельно перемішати й одразу ж подавати. 

салати, гриби, піст, пісні страви, Великий піст, салати без майонезу

Коментарі:

  Так  Ні, дякую