Гаряча тема:
- Війна
Легке, ніжне рагу з кабачків — вітамінна, корисна та малокалорійна страва. Соус «Ткемаслі» якнайкраще підкреслює смак всіх складових. Цю страву можна подавати як у холодному , так і в гарячому вигляді. А ще вона чудово доповнює каші, картоплю та пасту.
Інгредієнти:
500 г курячих сердечок, 2-3 середніх кабачка, 3 помідора, 1-2 цибулини, морквина, 2-3 зубки часнику, 3-4 ст. л. соусу «Ткемалі» (рецепт домашнього соусу дивіться тут), олія для смаження, карі, суміш перців мелена, сіль, дрібка цукру, паприка.
Приготування:
Кабачки наріжте скибочками.
Курячі сердечка помити, пообрізати все зайве й розрізати навпіл.
На сковорідці підсмажити кабачки. Потім додати цибулю, нарізану кільцями й кружальця моркви. Наприкінці покласти подрібнений часник.
Потім - помідори без шкірки, подрібнені шматочками довільної форми. Посолити, поперчити, приправити спеціями та цукром. Смажити все разом протягом 10 хвилин. Додати соус «Ткемалі» й тушкувати ще декілька хвилин («Ткемалі» можна замінити на звичайний кетчуп).
На іншій сковорідці підсмажити до золотавої скоринки курячі сердечки. Посолити, поперчити.
З’єднати у каструлі суміші з обох сковорідок.
Накрийте кришкою і тушкувати все разом 10-15 хвилин на слабкому вогні. Готове рагу щедро посипати зеленню.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: