clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

24 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 763

Кабачкове рагу з курячими сердечками «Краківське»


Легке, ніжне рагу з кабачків — вітамінна, корисна та малокалорійна страва. Фото: автора

Всім тим, хто любить субпродукти, присвячується!

Легке, ніжне рагу з кабачків — вітамінна, корисна та малокалорійна страва. Соус «Ткемаслі» якнайкраще підкреслює смак всіх складових. Цю страву можна подавати як у холодному , так і в гарячому вигляді. А ще вона чудово доповнює каші, картоплю та пасту.

Інгредієнти:
500 г курячих сердечок, 2-3 середніх кабачка, 3 помідора, 1-2 цибулини, морквина, 2-3 зубки часнику, 3-4 ст. л. соусу «Ткемалі» (рецепт домашнього соусу дивіться тут), олія для смаження, карі, суміш перців мелена, сіль, дрібка цукру, паприка.

Приготування:
Кабачки наріжте скибочками.


Курячі сердечка помити, пообрізати все зайве й розрізати навпіл.

На сковорідці підсмажити кабачки. Потім додати цибулю, нарізану кільцями й кружальця моркви. Наприкінці покласти подрібнений часник.

Потім - помідори без шкірки, подрібнені шматочками довільної форми. Посолити, поперчити, приправити спеціями та цукром. Смажити все разом протягом 10 хвилин. Додати соус «Ткемалі» й тушкувати ще декілька хвилин («Ткемалі» можна замінити на звичайний кетчуп).

На іншій сковорідці підсмажити до золотавої скоринки курячі сердечки. Посолити, поперчити.

З’єднати у каструлі суміші з обох сковорідок.

Накрийте кришкою і тушкувати все разом 10-15 хвилин на слабкому вогні. Готове рагу щедро посипати зеленню.


 

м`ясо та субпродукти, овочеві страви, кабачки, курячі сердечка, рагу, кабачкове рагу з курячими сердечками, Краківське, польська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Шашлик із «родзинкою» за рецептом мого батька
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1423
Саме в такий спосіб смажать м’яско відомі м’ясоїди та шашликолюби.
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 421
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
Деруни у горщиках по-галицьки, запечені із м’ясом та сметаною
м`ясо та субпродукти, овочеві страви, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 759
Цікава святкова інтерпретація всім відомої буденної страви.
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із соусом «Бешамель»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 306
Рецептом та особливостями приготування зі мною поділилася одна знайома з кулінарного форуму, яка якийсь час жила в Кордові. За її словами міланеса – це справжній місцевий кулінарний культ!
Показати ще
Коментарів - 0: