clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
24 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1073

Кабачкове рагу з курячими сердечками «Краківське»

Легке, ніжне рагу з кабачків — вітамінна, корисна та малокалорійна страва.
Легке, ніжне рагу з кабачків — вітамінна, корисна та малокалорійна страва. Фото: автора

Всім тим, хто любить субпродукти, присвячується!

Легке, ніжне рагу з кабачків — вітамінна, корисна та малокалорійна страва. Соус «Ткемаслі» якнайкраще підкреслює смак всіх складових. Цю страву можна подавати як у холодному , так і в гарячому вигляді. А ще вона чудово доповнює каші, картоплю та пасту.

Інгредієнти:
500 г курячих сердечок, 2-3 середніх кабачка, 3 помідора, 1-2 цибулини, морквина, 2-3 зубки часнику, 3-4 ст. л. соусу «Ткемалі» (рецепт домашнього соусу дивіться тут), олія для смаження, карі, суміш перців мелена, сіль, дрібка цукру, паприка.

Приготування:
Кабачки наріжте скибочками.


Курячі сердечка помити, пообрізати все зайве й розрізати навпіл.

На сковорідці підсмажити кабачки. Потім додати цибулю, нарізану кільцями й кружальця моркви. Наприкінці покласти подрібнений часник.

Потім - помідори без шкірки, подрібнені шматочками довільної форми. Посолити, поперчити, приправити спеціями та цукром. Смажити все разом протягом 10 хвилин. Додати соус «Ткемалі» й тушкувати ще декілька хвилин («Ткемалі» можна замінити на звичайний кетчуп).

На іншій сковорідці підсмажити до золотавої скоринки курячі сердечки. Посолити, поперчити.

З’єднати у каструлі суміші з обох сковорідок.

Накрийте кришкою і тушкувати все разом 10-15 хвилин на слабкому вогні. Готове рагу щедро посипати зеленню.


 

м`ясо та субпродукти, овочеві страви, кабачки, курячі сердечка, рагу, кабачкове рагу з курячими сердечками, Краківське, польська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Спаржева квасоля а-ля по-флотськи
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 686
Це чудова страва для сімейного обіду-вечері.
Реберця з грибами у вершковому соусі
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 545
Дуже смачне та ніжне м’ясо! Воно просто саме відстає від кісточки, а соус ідеально доповнює смак свинини.
Курячі сердечка в томатному соусі з овочами та яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 365
Це дуже зручний, швидкий, простий і, звісно ж, смачний рецепт, який завжди прийде вам на допомогу, коли мало часу, але потрібно щось швиденько приготувати на вечерю.
Курка на пивній банці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 680
Ваша чарівна паличка в ті дні, коли гості на порозі.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: