clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
24 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 832

Кабачкове рагу з курячими сердечками «Краківське»

Легке, ніжне рагу з кабачків — вітамінна, корисна та малокалорійна страва.
Легке, ніжне рагу з кабачків — вітамінна, корисна та малокалорійна страва. Фото: автора

Всім тим, хто любить субпродукти, присвячується!

Легке, ніжне рагу з кабачків — вітамінна, корисна та малокалорійна страва. Соус «Ткемаслі» якнайкраще підкреслює смак всіх складових. Цю страву можна подавати як у холодному , так і в гарячому вигляді. А ще вона чудово доповнює каші, картоплю та пасту.

Інгредієнти:
500 г курячих сердечок, 2-3 середніх кабачка, 3 помідора, 1-2 цибулини, морквина, 2-3 зубки часнику, 3-4 ст. л. соусу «Ткемалі» (рецепт домашнього соусу дивіться тут), олія для смаження, карі, суміш перців мелена, сіль, дрібка цукру, паприка.

Приготування:
Кабачки наріжте скибочками.


Курячі сердечка помити, пообрізати все зайве й розрізати навпіл.

На сковорідці підсмажити кабачки. Потім додати цибулю, нарізану кільцями й кружальця моркви. Наприкінці покласти подрібнений часник.

Потім - помідори без шкірки, подрібнені шматочками довільної форми. Посолити, поперчити, приправити спеціями та цукром. Смажити все разом протягом 10 хвилин. Додати соус «Ткемалі» й тушкувати ще декілька хвилин («Ткемалі» можна замінити на звичайний кетчуп).

На іншій сковорідці підсмажити до золотавої скоринки курячі сердечки. Посолити, поперчити.

З’єднати у каструлі суміші з обох сковорідок.

Накрийте кришкою і тушкувати все разом 10-15 хвилин на слабкому вогні. Готове рагу щедро посипати зеленню.


 

м`ясо та субпродукти, овочеві страви, кабачки, курячі сердечка, рагу, кабачкове рагу з курячими сердечками, Краківське, польська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Куряча печінка по-італійськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 966
Дуже смачна, легка й швидка в приготуванні а-ля запіканка, рецептом якої зі мною поділився один знайомий шеф-кухар італійського ресторанчика.
Котлети з фаршем, кабачками та сиром сулугуні
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1037
Рецепт простенький, а результат — смачненький.
Люля-кебаб на мангалі – смачна альтернатива шашлику
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 1016
Соковиті, ароматні, пікантні а-ля котлетки-ковбаски, дуже популярні на Кавказі, в Середній Азії та Туреччині.
Кучмачі з курячих субпродуктів по-грузинськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 661
Пряна, гостра й надзвичайно ароматна гаряча страва.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: