clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1018

Cалат-коктейль із малосольною сьомгою — смачний та ошатний

Cалат-коктейль із малосольною сьомгою - яскравий та оригінальний
Cалат-коктейль із малосольною сьомгою - яскравий та оригінальний Фото: автора

Інгредієнти, які входять до складу цього салату, настільки добре поєднуються між собою за смаком і кольором, що в підсумку він виходить яскравим, смачним та поживним.

Подайте цю страву в красивому бокалі чи креманці й вона прикрасить найвишуканіший святковий стіл! Рекомендую власноруч засолити сьомгу (я просто підсолюю рибку, присмачую дрібкою цукру та перцем, а потім залишаю на годинку-другу у спокої) й зробити домашній майонез. Не бійтеся використовувати багато зелені – в цьому салаті вона дуже актуальна та доречна.


Інгредієнти:
250-300 г малосольної сьомги, 3 варені картоплини, 3 варені яйця, цибуля-порей, свіжий кріп, 2 свіжі огірки, домашній майонез, сіль, перець.


Приготування:
Заздалегідь відварити яйця та картоплю в «мундирі» (як зварити картоплю для салатів дивіться тут). Картоплю почистити від шкірки й нарізати кубиками.

Яйця почистити від шкаралупи й також нарізати невеликими шматочками.


Філе сьомги нарізати подовгастими шматочками.

Зі свіжих огірків зрізати шкірку й нарізати їх соломкою.


Цибулю-порей помити під холодною проточною водою, підсушити паперовим рушником і нарізати тонкими кільцями (лише білу частину!).


Зелень кропу подрібнити та змішати з майонезом, сіллю та перцем.


Викласти всі нарізані інгредієнти шарами в бокал: сьомга, картопля, майонезна заправка, яйця, огірки, майонезна заправка, цибуля-порей, сьомга. Прикрасити кропом та шматочком огірка, полити майонезною заправкою. Поставити в холодильник просочуватися на годину.


 

салати, сьомга, салат-коктейль, яйця, цибуля-порей, картопля

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Східний базар»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 607
Ця страва — справжній калейдоскоп кольору, смаку та аромату.
Теплий салат зі спаржевої квасолі з яйцями
салати
Світлана ЯСЬКОВА 617
Простий, невибагливий, проте дуже смачний.
Салат «Північний» із печінкою тріски та корейською морквою
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 876
Ніжний, соковитий, всі інгредієнти чудово доповнюють одне одного.
Огірковий салат із медово-м’ятною заправкою
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 804
По-літньому свіжа, легка, яскрава, апетитна та соковита закуска!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: