clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
1 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 993

Салат з помідорами, маринованими огірками та червоною цибулею

Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд.
Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд. Фото: автора

Усього три інгрeдієнта, а страва виходить дуже смачною!

Звернула увагу на цей салатик на одному з кулінарних сайтів. Поєднання «мариновані та свіжі овочі» здалося мені незвичним та цікавим. Не відкладаючи у довгий ящик одразу ж відкрила баночку цьогорічних огірочків (заодно й перевірила смак нового рецепту огірків, маринованих із порічкми). Страва легка у приготуванні до неподобства. Але результат перевершив всі сподівання. Обов’язково спробуйте — салат дійсно смачний.

Інгредієнти:
5 помідорів, 2-3 маринованих огірка, велика червона цибулина, соняшникова олія для заправки (краще ароматна не рафінована!), дрібка цукру, сіль та чорний мелений перець за смаком.

Приготування:
Помідори помити й нарізати середніми шматочками.

Огірки нарізати кружальцями.

Цибулю — півкільцями.

Овочі змішати в салатнику, заправити олією, поцукрити, посолити й посипати перцем.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд. Можна крапнути в салат декілька крапель лимонного соку й додати улюблену зелень. 

салати, салати без майонезу, помідори, червона цибуля, мариновані огірки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Гострий язичок»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1122
Хоч на святковий стіл, хоч домашніх потішити — цей салат із язиком і корейською морквою для всього підійде.
Салат із запечених баклажанів по-грецьки
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1093
Ви коли-небудь куштували поєднання: запечені баклажани, соковиті рожеві помідори та солодкий м’ясистий болгарський перець? Воно одне з кращих!
Теплий салат із баклажанами, квасолею та маринованою цибулею
салати
Світлана ЯСЬКОВА 397
Лише три основних інгредієнти, а на виході – справжня симфонія смаку та аромату!
Салат на щодень із капустою, курятиною та грушею
салати
Світлана ЯСЬКОВА 738
Буквально три інгредієнти, простота приготування, доступні, бюджетні продукти й на вашому столі чудова, легка, свіжа й соковита страва!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: