clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
1 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 820

Салат з помідорами, маринованими огірками та червоною цибулею

Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд.
Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд. Фото: автора

Усього три інгрeдієнта, а страва виходить дуже смачною!

Звернула увагу на цей салатик на одному з кулінарних сайтів. Поєднання «мариновані та свіжі овочі» здалося мені незвичним та цікавим. Не відкладаючи у довгий ящик одразу ж відкрила баночку цьогорічних огірочків (заодно й перевірила смак нового рецепту огірків, маринованих із порічкми). Страва легка у приготуванні до неподобства. Але результат перевершив всі сподівання. Обов’язково спробуйте — салат дійсно смачний.

Інгредієнти:
5 помідорів, 2-3 маринованих огірка, велика червона цибулина, соняшникова олія для заправки (краще ароматна не рафінована!), дрібка цукру, сіль та чорний мелений перець за смаком.

Приготування:
Помідори помити й нарізати середніми шматочками.

Огірки нарізати кружальцями.

Цибулю — півкільцями.

Овочі змішати в салатнику, заправити олією, поцукрити, посолити й посипати перцем.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд. Можна крапнути в салат декілька крапель лимонного соку й додати улюблену зелень. 

салати, салати без майонезу, помідори, червона цибуля, мариновані огірки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із селери, консервованих персиків та адигейського сиру
салати
Світлана ЯСЬКОВА 825
Яскравий смак, цікаве поєднання компонентів та мінімум калорій.
Салат із броколі, огірка й кукурудзи
салати
Світлана ЯСЬКОВА 992
Страва чудово підійде до шашлику й грилю.
Маринована капуста «Провансаль» швидкого приготування
салати, домашні заготовки, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 3224
Ця холодна закуска – просто дивовижний додаток до м'яса й птиці, а також до гарнірів із картоплі чи каші.
Салат «Тбілісі» з курятиною та квасолею
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1185
Дуже смачний і ошатний салатик! Пікантний, ситний і, в той же час, не важкий.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: