clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
24 Жовтня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1231

Гарбузовий рулет із сирним кремом та бананами до Хелоуїну

Виріб легко скручується у рулет і чудово смакує із будь-якимми наповнювачами та кремами.
Виріб легко скручується у рулет і чудово смакує із будь-якимми наповнювачами та кремами. Фото: автора

Яскрава випічка для холодного похмурого дня.

Готувати смаколики на основі гарбуза напередодні свята Хелоуїн вже давно стало доброю традицією. Цей рецептик дуже простий та не клопіткий. Бісквіт робиться з гарбузового пюре й виходить дуже ніжним, пористим, практично невагомим. Загалом, із цією випічкою практично ніколи не виникає жодних проблем. Виріб легко скручується у рулет і чудово смакує із будь-якимми наповнювачами та кремами. Крім того, гарбузовий бісквіт можна оформити у вигляді тортика.

Інгредієнти:
Тісто:
3 яйця
2/3 склянки гарбузового пюре (рецепт приготування гарбузового пюре)
1 склянка борошна
0,5 склянки цукру
1 ч. л. соди (погасити лимонним соком)
1/2 ч. л. кориці
ванілін

Крем:
400 г сиру крем-чіз (можна використовувати солодкі ванільні сирки +3 ст. л. сметани - ретельно збити)
2 ст. л. вершкового масла
1 ч. л. лимонного соку
цукрова пудра (за смаком)
2 банана

Склянка = 250 г

Приготування:
Тісто: яйця збити з цукром та ваніліном до піни.

Додати гарбузове пюре та гашену соду, змішати. Поступово просіяти борошно з корицею.

Вилити тісто на деко, встелене пергаментом (у мене стандартне від духовки).

Випікати 15-20 хвилин при температурі 180ºС. Готовий бісквіт вийняти й одразу ж покласти на рушник (або полотняну тканину).

Знати пергамент і загорнути в рулет разом із рушником. Дати виробу повністю охолонути.


Крем: сир збити міксером на великих обертах із цукровою пудрою. Додати розм’якшене масло, лимонний сік. Збити все до однорідності. За бажанням додати ванілін.


Рулет розгорнути, рушник забрати.

Щедро змастити виріб кремом. На один бік викласти шматочки банану (можна покласти банан цілим, тоді розріз буде цікавішим).

Щільно скрутити рулет.

Поставити в холодильник приблизно на годинку. 

солодка випічка, бісквіт, рулет, сирний креми, гарбузова випічка, гарбузовий рулет із сирним кремом з бананами, гарбуз, страви з гарбуза, банан, Хелоуїн

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Сливовий пиріг «Спокуса» зі сметанно-маковою заливкою
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 946
Ніжне тісто, ароматні соковиті сливи й смачний ніжний крем!
Яблучно-ожиновий пиріг від Джеймі Олівера
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1196
Плюс рецепт найкращого старовинного рецепту пісочного тіста (old-fashioned sweet shortcrust pastry).
Лимонний манник із фініками та родзинками
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1176
Це смачна, оригінальна і нескладна випічка, яка базується на використанні манної крупи замість борошна.
Сирний пиріг зі сливами «Язик проковтнеш»
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1056
Дуже смачна випічка до чаю з простих та звичних інгредієнтів!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: Світлана Яськова27.05.2017 18:57Мені досить часто надсилають фотозвіти приготованих за моїми рецептами страв у приватні повідомлення у соцмережах. Буває, що у моїх кулінарочок з'являються в процесі досить влучні експерменти та доцільні зауваження. Тому, заручившись їхньою згодою, буду публікувати фотоскріни цієї переписки під відповідними рецептами. Можливо комусь стане у нагоді досвід інших кулінарів-аматорів.