clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
20 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3736

СВЯТКУЄМО МАСЛЯНУ: Млинці з карамелізованими яблуками і сирним кремом

Начинка настільки ніжна, що нагадує більше ванільне морозиво з фруктами.
Начинка настільки ніжна, що нагадує більше ванільне морозиво з фруктами. Фото: автора

Чудова альтернатива звичайним налісникам чи іншим традиційним начинкам!

Неймовірно смачні млинці з такою ніжною і ароматною начинкою, що вона нікого не залишить байдужим! Поєднання тонких ноток лимона й кориці творить дива і слинка виділяється уже в процесі приготування.

Інгредієнти:

Тонкі млинці, приготовані за улюбленим рецептом (я рекомендую скористатися: «Ідеальний рецепт тонких млинців для фарширування»),

Для начинки:

3 солодких яблука,

1 ст. л. лимонного соку,

1 ч. л. кориці,

2 ст. л. вершкового масла,

2 ст. л. меду (або цукру),

2 ст. л. червоного напівсолодкого вина,

лимонна цедра,

2 солодких ванільних сирка,

1-2 ст. л. густої жирної сметани

Приготування:

Спекти млинці й дати їм повністю охолонути.

Для начинки: яблука почистити, нарізати кубиками. Масло розтопити з цукром і нагрівати (не мішаючи!) доти, поки суміш не стане карамельного кольору. Додати яблука і корицю, трішки протушкувати. Влити вино, лимонний сік, притрусити цедрою лимона. Обсмажувати 5-6 хвилин (рідина має трішки випаруватися). Яблучну начинку повністю охолодити.

В блендері збити ванільні сирки та сметану до однорідності.

Змішати обидві начинки.

На кожен млинець щедро викладати сирно-яблочну суміш по всій поверхні.

Згорнути рулетиком (начинка буде спочатку трішки рідкуватою, але в холодильнику застигне).

Скласти млинці у каструльку чи миску й поставити в холодильник на декілька годин, щоб сирна маса трішки схопилася.

При подачі нарізати млинці навскоси й полити карамельним топінгом.

Можна прикрасити ягідками чи листочками м’яти.

 

оладки млинці та сирники, карамелізовані яблука, млинці з карамелізованими яблуками та сирним кремом Масляна

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Сирники з бананами, горіхами та курагою
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 831
Смаколики виходять ніжними, м’якими й дуже ароматними.
«Найхітовіші» млинці з різних куточків світу
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 669
Дехто вважає, що млинці – страва виключно російської кухні. Насправді ж у них досить багата історія й вони відомі людству ще з IV століття до н.е.
Ідеальний рецепт тонких млинців для фарширування
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 2978
Млинці виходять тонкими, еластичними й дуже смачними.
Найніжніші сирники з духовки з сирним кремом та полуницею
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 1807
Смакота без грама масла та олії – легкий сніданок без шкоди для фігури.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: