Гаряча тема:
- Війна
Замість курячого філе можна використовувати індичатину, а легку заправку можна замінити на домашній майонез. В цьому випадку подавати салат слід одразу ж. Хоча особисто мені все ж таки більше подобається «безмайонезний» варіант.
Інгредієнти:
200 г маринованої морської капусти (я взяла із морквою та селерою – ця комбінація в нашій сім’ї найулюбленіша!),
300 г курячого філе,
3 яйця,
0,5 банки консервованої кукурудзи,
200 г свіжих огірків.
Заправка (все на свій смак):
сіль, перець,
оливкова олія,
солодка діжонська гірчиця,
соєвий соус, лимонний сік,
прованські трави.
Приготування:
Куряче філе натерти сіллю та спеціями та запекти в духовці у фользі (можна обсмажити на сковорідці або відварити до готовності, але печене – найсмачніше! Я використала неймовірно соковиту курячу грудку із рецепту "Запечена курочка, фарширована яблуками та чорносливом). Охолодити й нарізати в довільній формі, проте не дуже дрібно.
Додати мариновану морську капусту.
Потім – кукурудзу консервовану.
Огірочки нарізати соломкою і теж додати до «гурту».
Яйця нарізати - крупними кубиками або смужками.
Змішати ретельно всі інгредієнти.
Для заправки: поєднати всі складові та ретельно їх збити.
Заправити салат та подати порційно із зеленню.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: