ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат з морської капусти із курячим філе, огірком і кукурудзою

30 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4049
Обожнюю морську капусту! А всі салатики на її основі виходять навіть смачнішими, ніж із корейською морквою!
Обожнюю морську капусту! А всі салатики на її основі виходять навіть смачнішими, ніж із корейською морквою! Фото: автора

Смачна, ситна та пікантна страва, яка урізноманітнить повсякденне меню.

Замість курячого філе можна використовувати індичатину, а легку заправку можна замінити на домашній майонез. В цьому випадку подавати салат слід одразу ж. Хоча особисто мені все ж таки більше подобається «безмайонезний» варіант.

Інгредієнти:

200 г маринованої морської капусти (я взяла із морквою та селерою – ця комбінація в нашій сім’ї найулюбленіша!),

300 г курячого філе,

3 яйця,

0,5 банки консервованої кукурудзи,

200 г свіжих огірків.

Заправка (все на свій смак):

сіль, перець,

оливкова олія,

солодка діжонська гірчиця,

соєвий соус, лимонний сік,

прованські трави.

Приготування:

Куряче філе натерти сіллю та спеціями та запекти в духовці у фользі (можна обсмажити на сковорідці або відварити до готовності, але печене – найсмачніше! Я використала неймовірно соковиту курячу грудку із рецепту "Запечена курочка, фарширована яблуками та чорносливом). Охолодити й нарізати в довільній формі, проте не дуже дрібно.

Додати мариновану морську капусту.

Потім – кукурудзу консервовану.

Огірочки нарізати соломкою і теж додати до «гурту».

Яйця нарізати - крупними кубиками або смужками.

Змішати ретельно всі інгредієнти.

Для заправки: поєднати всі складові та ретельно їх збити.

Заправити салат та подати порційно із зеленню.

 

салати без майонезу, салати, салати з морською капустою, морська капуста, салати з курятини, курятина, салат з морською капустою із курячим філе,огірком та кукурудзою

Коментарі:

  Так  Ні, дякую