Гаряча тема:
- Війна
До цього часу ніколи не їла сиру броколі, тому була дуже здивована наскільки це смачно. І навіщо я раніше цю капусту піддавала термічній обробці? Як на мене, в неї смак навіть кращий, ніж у білоголовкової. Салат однозначно мій! З категорії «гості на порозі». Там і готувати особливо немає чого. Хіба-що майонез домашній зробити. Дуже сподобався! На все-про-все пішло буквально кілька хвилин, зі столу його змели приблизно за такий же проміжок часу, а вже хвалили мене потім до кінця вечора!:)
Інгредієнти:
2 капустини броколі,
2 свіжих огірка,
1 банка консервованої кукурудзи,
жменя насіння соняшника,
сіль, перець,
домашній майонез (я використовувала «майонез без яєць за 1 хвилину», якщо ж цей варіант вам не підходить, можете скористатися одним із рецептів, наведених у «секрети приготування домашнього майонезу»).
Приготування:
Сиру броколі розібрати на суцвіття (бажано дрібно, всі «стовпчики» на яких тримаються зелені «кучері» капусти видалити, тобто використовувати самі верхівки).
Огірок нарізати подовгастою соломкою.
З кукурудзи злити сік та додати у салат.
Посолити та поперчити, заправити майонезом і ретельно перемішати.
Бажано дати салату настоятися близько години.
Перед самою подачею додати обсмажене насіння соняшника й знову перемішати (якщо салат готуєте для гостей і потрібна красива подача, то насіння не перемішувати із салатом, а просто посипати зверху).
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: якщо вас вже зовсім не приваблює думка їсти сиру броколі, можете відварити її протягом декількох хвилин на парі. Салатик теж непогано смакуватиме, хоча й буде трохи іншим.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: