Гаряча тема:
- Війна
Люблю салатики з фруктами. Вони свіжі й ароматні. А ще дуже легкі. Саме тому я вирішила цього разу пофантазувати й поєднати їх із коренем селери. Саме цей овоч не лише корисний, а ще й дуже універсальний. Його можна додавати до птиці, інших овочів, м'яса, фруктів і горіхів. Пряний свіжий смак селери лише підкреслює ці інгредієнти. В такі салатики не потрібно додавати багато солі, не «просять» вони майонезу. А тому вони стануть незамінними для прихильників здорового харчування.
Інредієнти:
100 г адигейського сиру,
1 кисло-солодке яблуко,
1 корінь селери,
2 морквини,
кунжут.
Заправка:
1 ст. л. соку лимона,
3 ст. л. оливкової олії,
1 ч. л. меду,
2 ч. л. французької гірчиці в зернах,
сіль, суміш перців мелена.
Приготування:
Почистити від шкірки яблука, вирізати насіння, натерти на тертці для корейської моркви, скропити лимонним соком. Цю ж процедуру повторити з селерою.
Моркву також натерти, але соком лимона не збризкувати.
Консервовані персики нарізати тонкими скибочками.
Адигейський сир подрібнити соломкою або кубиками.
Заправка: змішати всі інгредієнти, дати суміші настоятися 5-10 хвилин. Полити салат і ретельно перемішати.
Подавати краще порційно.
В бокал на ніжці або в піалу викласти листя салату, потім безпосередньо сам салат із селери. Притрусити все підсмаженим кунжутом.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: