Гаряча тема:
- Війна
Я використовувала готове листкове тісто, нарізане на прямокутники 17×10 см. Замість авокадо можна використовувати огірок, а замість сьомги – форель чи горбушу. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-8 порцій.
Інгредієнти:
300 г листкового тіста (дріжджового або прісного),
200 г малосольної сьомги,
200 г сирного сиру (Альметте, Хохланд, Філадельфія; у мене домашня Філадельфія),
2 авокадо,
4-5 ст. л. ікри,
сік лимона.
Приготування:
Деко змастити встелити папером для випічки. Викласти тісто.
Поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати протягом 10-15 хвилин. Охолодити.
У заготовок рівненько обрізати краї. Рибу тонко нарізати. Авокадо почистити, видалити кісточку, тонко нарізати. Скропити соком лимона, щоб не потемніло.
Корж змастити сирним сиром (відкласти близько 3 ст. л. сиру для бортиків). Викласти сьомгу.
На неї – ще один корж. Його також змастити сиром і викласти авокадо.
Накрити третім коржем. Змастити сиром. За допомогою кондитерського шприца зробити із сиру бортики. В серединку викласти ікру.
Дати просочитися протягом декількох годин.
Перед подачею або уже за столом розрізати на 4 або 8 частин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: