clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
31 Січня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 1179

Багатошарові листкові тістечка з сьомгою, ікрою та авокадо

Замість авокадо можна використовувати огірок, а замість сьомги – форель чи горбушу.
Замість авокадо можна використовувати огірок, а замість сьомги – форель чи горбушу. Фото: автора

Яскрава святкова закуска, яка прикрасить будь-який стіл і порадує чудовим смаком.

Я використовувала готове листкове тісто, нарізане на прямокутники 17×10 см. Замість авокадо можна використовувати огірок, а замість сьомги – форель чи горбушу.  Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-8 порцій.

Інгредієнти:

300 г листкового тіста (дріжджового або прісного),

200 г малосольної сьомги,

200 г сирного сиру (Альметте, Хохланд, Філадельфія; у мене домашня Філадельфія),

2 авокадо,

4-5 ст. л. ікри,

сік лимона.

Приготування:

Деко змастити встелити папером для випічки. Викласти тісто.

Поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати протягом 10-15 хвилин. Охолодити.

У заготовок рівненько обрізати краї. Рибу тонко нарізати. Авокадо почистити, видалити кісточку, тонко нарізати. Скропити соком лимона, щоб не потемніло.

Корж змастити сирним сиром (відкласти близько 3 ст. л. сиру для бортиків). Викласти сьомгу.

На неї – ще один корж. Його також змастити сиром і викласти авокадо.

Накрити третім коржем. Змастити сиром. За допомогою кондитерського шприца зробити із сиру бортики. В серединку викласти ікру.

Дати просочитися протягом декількох годин.

Перед подачею або уже за столом розрізати на 4 або 8 частин.

 

закуски, солона випічка, закусочний торт, тортик із листкового тіста, листкове тісто, закусочний торт із сьомгою і авокадо, ікра, сьомга, авокадо

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Маринована капуста «Провансаль» швидкого приготування
салати, домашні заготовки, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 5516
Ця холодна закуска – просто дивовижний додаток до м'яса й птиці, а також до гарнірів із картоплі чи каші.
Домашній вершковий сир «Філадельфія»
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 5756
Цей рецепт не лише хороша альтернатива магазинному вершковому сиру, а й чудова база для безлічі десертів та інших страв.
Ніжний печінковий паштет із чорносливом
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1365
Дуууже смачний, він практично тане в роті!
Скумбрія сухого пряного експрес-посолу
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2157
Рибка виходить в міру солоною, ніжною та дуже смачною!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: