Гаряча тема:
- Війна
Я не втомлююся шукати нові безмайонезні салатики й щоразу дивуюся наскільки досконалий смак вони мають. Цей не є виключенням. Більш звичного, але при цьому неодмінно смачного поєднання продуктів ви не знайдете. Оселедець з картоплею – це класика. Салат дуже ситний, яскравий і трішки пікантний.
Інгредієнти:
2 філе оселедця,
1/2 склянки волоських горіхів,
3 варених яйця,
1 цибулина,
1 варена морквина,
2 ст. л. рослинної олії,
3 маринованих огірка,
2 варені в «кожушку» картоплини (як зварити ідеальну картоплю для салату, дивіться тут),
зелень кропу,
чорний мелений перець,
сіль,
зелена цибуля (за бажанням).
Приготування:
Філе оселедця почистити, видалити пінцетом всі кісточки, нарізати кубиками.
Змішати з подрібненими горіхами (я попередньо трішки підсмажила їх на сковорідці).
Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на тертці (краще на тертці для корейки, але не принципово). Спасерувати овочі на олії. Картоплю почистити від шкірки й нарізати кубиками. Мариновані огірки подрібнити кубиками чи соломкою.
Все з’єднати з оселедцем, смаженими на олії овочами й посолити, поперчити. Додати варені яйця, кріп (я зелену цибулю цього разу не додавала).
Салат ретельно вимішати, викласти в салатник за допомогою кулінарного кільця. При подачі прикрасити зеленню.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: