clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
27 Серпня 2018 р. Аврора КРІСТАЛАЙН 384

Брауні з сиром і сливами

Це брауні - межа мрій ласуна!
Це брауні - межа мрій ласуна!

Солодкий десерт американської кухні з шоколадним смаком і ванільним ароматом.

Мені брауні нагадує вологий кекс зі смаком шоколадних цукерок. Класичний варіант цього популярного смаколика я готувала уже багато разів і його рецепт є в Гурмані. Проте існують тисячі варіацій брауні: кекс брауні, торт брауні, печиво брауні, чізкейк брауні, сирний брауні, десерт брауні, тістечко брауні й навіть мафіни брауні… Мене неабияк зацікавили сирні брауні з фруктами. Задля експерименту я обрала консервовану сливу. Скажу чесно – це межа мрій ласуна! Ви ж можете використовувати інші наповнювачі – горіхи, вишню, полуницю, банани, чорнослив тощо.

Інгредієнти:

100 г гіркого шоколаду,

120 г вершкового масла,

150 г цукру,

4 яйця,

150 г борошна,

1 ч. л. розпушувача,

300 г домашнього сиру,

пакетик ваніліну,

300 г консервованої (свіжої чи замороженої) сливи,

сіль (дрібка).

Форма: 21 см в діаметрі.

Приготування:

Для тіста: шоколад поламати шматочками й розтопити разом із маслом на водяній бані.

2 яйця і 50 г цукру збити міксером, додати дрібку солі й ванільний цукор. У збиті з цукром яйця додати охолоджений розтоплений шоколад, перемішати міксером. Додати розпушувач і просіяне борошно. Перемішати міксером на найнижчій швидкості (я перемішала лопаткою).

Для сирного крему: сир змішати з цукром (100 г) і яйцями, які залишилися (2 шт.). Збити в блендері до кремоподібного стану.

У форму з високими бортиками, змащену вершковим маслом, вилити 1/3 частину тіста. Розподілити рівним шаром у формі. Викласти половину сирної маси.

На неї – сливи (половину від усієї кількості).

Далі: тісто, сирна маса, слива, тісто (тісто слід намагатися розподілити рівномірно).

Випікати 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Охолодити у формі.

Потім брауні вийняти.

Нарізати шматочками й полити шоколадним топінгом.

брауні, солодка випічка, рецепти від читачів, американська кухня, брауні зі сливами та сиром, шоколадний бісквіт

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Брауні зі смородиною – найпростіший десерт до 8 Березня (ВІДЕО)
солодка випічка, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1727
Таке тістечко з легкістю зможе приготувати дитина для мами або чоловік для коханої дружини.
Торт-брауні з бананами й шоколадним мусом
торти, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1393
Це одна з тисяч варіацій популярного американського десерту, яка цілком заслужено займе свою нішу у вашому серці.
Мега-шоколадний пиріг «Шоко тріо» без яєць та вершкового масла
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 2025
Мінімум продуктів, мінімум часу і у вас на столі прекрасний супер-вологий шоколадний тортик.
Шоколадно-м'ятні брауні – ідеальне тістечко до чаювання
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1060
Прошарок м'ятного сиру в оксамитовому шоколадному обрамленні – це надзвичайно смачно.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: