clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
18 Жовтня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 6434

Салат «Оселедець у відрядженні»

Чому така дивна назва? А тому, що наш український оселедець поїхав у відрядження за морквиною у Корею.
Чому така дивна назва? А тому, що наш український оселедець поїхав у відрядження за морквиною у Корею. Фото: автора

Якщо вам хочеться чогось незвичного та нестандартного й при цьому ви любите салати з оселедця, то ця страва вам точно сподобається.

Чому така дивна назва? А тому, що наш український оселедець поїхав у відрядження за морквиною у Корею. Поєднання виходить дуже цікавим. Ми з моїми хлопцями з'їли салатик за раз!

Інгредієнти:

250 г філе слабосоленого оселедця,

250 г корейської моркви,

1 банка консервованої кукурудзи,

домашній майонез.

Приготування:

Філе оселедця нарізати кубиками.

Змішати консервовану кукурудзу й корейську моркву.

Додати шматочки оселедця.

Заправити майонезом (краще домашнім, у мене оливковий за рецептом Ектора Хіменеса Браво).

Ретельно перемішати.

Викласти у порційні креманки та прикрасити скибочкою лимону.

Можна оздобити зеленню.



корейська морква, салат з оселедцем, салати, салат, салат оселедець у відрядженні, салати з корейською морквою

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Оселедець у чайно-гірчичному соусі
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4475
Звісно, жирненький свіжий оселедчик смачний і сам по собі, але спробуйте замаринувати його в такий спосіб і він вмить зникне зі столу!
Тартар з оселедця і яблук — смачний салатик на щодень (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
салати, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 7869
Не зайвою страва буде і на святковому столі, адже така закуска ідеальна до спиртних напоїв.
Салат «Натхнення» з оселедцем, маринованими огірками та горішками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1527
Класичне поєднання картоплі з оселедцем дарує дивовижний, ніжний і несподівано яскравий смак, особливо якщо додати незвичні продукти.
Салат «Північний» із печінкою тріски та корейською морквою
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1867
Ніжний, соковитий, всі інгредієнти чудово доповнюють одне одного.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: