ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат «Оселедець у відрядженні»

18 Жовтня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 11423
Чому така дивна назва? А тому, що наш український оселедець поїхав у відрядження за морквиною у Корею.
Чому така дивна назва? А тому, що наш український оселедець поїхав у відрядження за морквиною у Корею. Фото: автора

Якщо вам хочеться чогось незвичного та нестандартного й при цьому ви любите салати з оселедця, то ця страва вам точно сподобається.

Чому така дивна назва? А тому, що наш український оселедець поїхав у відрядження за морквиною у Корею. Поєднання виходить дуже цікавим. Ми з моїми хлопцями з'їли салатик за раз!

Інгредієнти:

250 г філе слабосоленого оселедця,

250 г корейської моркви,

1 банка консервованої кукурудзи,

домашній майонез.

Приготування:

Філе оселедця нарізати кубиками.

Змішати консервовану кукурудзу й корейську моркву.

Додати шматочки оселедця.

Заправити майонезом (краще домашнім, у мене оливковий за рецептом Ектора Хіменеса Браво).

Ретельно перемішати.

Викласти у порційні креманки та прикрасити скибочкою лимону.

Можна оздобити зеленню.



корейська морква, салат з оселедцем, салати, салат, салат оселедець у відрядженні, салати з корейською морквою

Коментарі:

  Так  Ні, дякую