Гаряча тема:
- Війна
Чому така дивна назва? А тому, що наш український оселедець поїхав у відрядження за морквиною у Корею. Поєднання виходить дуже цікавим. Ми з моїми хлопцями з'їли салатик за раз!
Інгредієнти:
250 г філе слабосоленого оселедця,
250 г корейської моркви,
1 банка консервованої кукурудзи,
Приготування:
Філе оселедця нарізати кубиками.
Змішати консервовану кукурудзу й корейську моркву.
Додати шматочки оселедця.
Заправити майонезом (краще домашнім, у мене оливковий за рецептом Ектора Хіменеса Браво).
Ретельно перемішати.
Викласти у порційні креманки та прикрасити скибочкою лимону.
Можна оздобити зеленню.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: