clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
14 Травня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 1268

Салат «Дачний» з крабовими паличками та квасолею

Завдяки соусу смак салату виходить незвичним та цікавим.
Завдяки соусу смак салату виходить незвичним та цікавим. Фото: автора

Проста та легка у приготуванні страва, яка виручить тоді, коли потрібно швидко приготувати ситний сімейний обід.

До складу салатика входять звичайні продукти, а саме приготування не займає багато часу. Звісно, якщо зварити квасолю напередодні. Або ж можна скористатися вже готовою консервованою. Саме такі страви з мінімальними трудовитратами у вигляді тривалого нарізання всіх інгредієнтів подобаються мені найбільше. Крім того, не дивлячись на свою простоту, салат дуже смачний і ситний. Велику роль тут відіграє соус. Саме завдяки йому смак виходить незвичним та цікавим.

ІНГРЕДІЄНТИ:

3 яйця,

250 г крабових паличок,

1-2 свіжих огірки,

200 г готової білої квасолі (краще вареної, але можна й консервованої),

червона цибулина.

Соус:

3 ст. л. домашнього майонезу,

2 ст. л. пастоподібного плавленого сиру (на кшталт «Янтар»),

карі,

сіль,

мелений чорний перець.

ПРИГОТУВАННЯ:

Квасолю замочити на декілька годин та відварити до готовності (я не замочувала, адже використовувала молоду заморожену).

Відкинути на сито, щоб стекла рідина, повністю охолодити (як я уже зазначала, дуже зручно, якщо робити це напередодні).

Зварити яйця, охолодити та почистити. Нарізати їх у формі півмісяців.

Цибулю подрібнити півкільцями та замаринувати в лимонному соку, солі та цукрі, щоб позбутися гіркоти. Огірок нарізати середніми шматочками довільної форми.

Додати до нього крабові палички.

Покласти всі інші інгредієнти та перемішати.

Приготувати соус: домашній майонез з’єднати з пастоподібним плавленим сиром, сіллю та спеціями. Збити суміш блендером до однорідності.

Перемастити салат соусом безпосередньо перед подачею.

Прикрасити за бажанням зеленню.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: майонез для салату легко зробити самостійно або ж замінити його на сметану, натуральний йогурт або інші соуси.

квасоля, крабові палички,салат, салати, салат дачний, салат з крабовими паличками та квасолею, салати з крабовими паличками, салати з квасолею

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із крабових паличок «Червоне море»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2341
Кажемо «ні!» вареним яйцям та консервованій кукурудзі!
Рулет із крабових паличок – цікавий та оригінальний рецепт закуски
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 4954
Готувати досить швидко й просто, а на смак і на вигляд він виходить просто чудовим!
Салат «Тофу» з куркою, кукурудзою та квасолею
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1233
Дуже смачна, ситна й корисна страва, в міру свіжа та малокалорійна.
Дегустаційна зала: які крабові палички найкраще смакують у піст? (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 2088
Працівники редакції продегустували один із найпопулярніших продуктів українських салатів й обрали найсмачніший
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: