ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Курячі оладки з часником

11 Серпня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2353
Подавати курячі оладки найкраще з овочами.
Подавати курячі оладки найкраще з овочами. Фото: автора

На відміну від котлет та відбивних ця страва виходить м'якішою, соковитішою й ніжнішою!

Оладки з курки — дуже проста в приготуванні страва. В Гурмані вже є одна її варіація - курячі січеники.  І хоча обидві вони смажаться у вигляді пухкеньких млинчиків і готуються на основі курятини, між ними є суттєві відмінності. Смак у них теж відрізняється, проте кожна смачна по-своєму. На відміну від котлет та відбивних, курячі оладки виходять м'якшими, соковитішими й ніжнішими, тому є чималий шанс, що вони більше сподобаються діткам-"нехочухам". laughingwink

ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г курячого філе,

4 яйця,

3 цибулини,

3-4 зубки часнику,

3-4 ст. л. картопляного крохмалю,

чорний мелений перець,

сіль,

паприка,

куркума,

карі.

ПРИГОТУВАННЯ:
Нарізати дрібними кубиками філе, покласти все у велику миску. Цибулю та часник дрібно нарізати й додати до м’яса. Посолити та поперчити.

Додати яйця, перемішати. Всипати крохмаль та спеції (можна коригувати на свій смак). Все ретельно вимішати.

Викладати ложкою на гарячу сковорідку з олією.

Обсмажити до готовності й золотавої скоринки з обох боків.

Викладати оладки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Потім скласти все у відповідну ємність.

Подавати з овочами, або ж до будь-якого гарніру.

оладки млинці та сирники, курячі оладки з часником, курячі оладки, січеники, м`ясо та субпродукти, курятина

Коментарі:

  Так  Ні, дякую