clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
11 Серпня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 743

Курячі оладки з часником

Подавати курячі оладки найкраще з овочами.
Подавати курячі оладки найкраще з овочами. Фото: автора

На відміну від котлет та відбивних ця страва виходить м'якішою, соковитішою й ніжнішою!

Оладки з курки — дуже проста в приготуванні страва. В Гурмані вже є одна її варіація - курячі січеники.  І хоча обидві вони смажаться у вигляді пухкеньких млинчиків і готуються на основі курятини, між ними є суттєві відмінності. Смак у них теж відрізняється, проте кожна смачна по-своєму. На відміну від котлет та відбивних, курячі оладки виходять м'якшими, соковитішими й ніжнішими, тому є чималий шанс, що вони більше сподобаються діткам-"нехочухам". laughingwink

ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г курячого філе,

4 яйця,

3 цибулини,

3-4 зубки часнику,

3-4 ст. л. картопляного крохмалю,

чорний мелений перець,

сіль,

паприка,

куркума,

карі.

ПРИГОТУВАННЯ:
Нарізати дрібними кубиками філе, покласти все у велику миску. Цибулю та часник дрібно нарізати й додати до м’яса. Посолити та поперчити.

Додати яйця, перемішати. Всипати крохмаль та спеції (можна коригувати на свій смак). Все ретельно вимішати.

Викладати ложкою на гарячу сковорідку з олією.

Обсмажити до готовності й золотавої скоринки з обох боків.

Викладати оладки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Потім скласти все у відповідну ємність.

Подавати з овочами, або ж до будь-якого гарніру.

оладки млинці та сирники, курячі оладки з часником, курячі оладки, січеники, м`ясо та субпродукти, курятина

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курячі січеники
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2618
Дуже соковиті й ніжні котлетки-оладки, які буквально тануть у роті!
Оладки дріжджові з яблуками
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 1566
Цей рецепт дуже зручний тим, що замішати тісто можна звечора, а смажити оладки зранку.
Млинцевий «равлик» із м'ясним фаршем у сметанній заливці
закуски, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 2810
Такий м’ясний тортик – ідеальний варіант закуски до святкового столу.
Печінкові оладки з вівсяними пластівцями
м`ясо та субпродукти, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 1520
Приготування не займає багато часу, а результат радує – рідні змітають все, не залишивши на ранок жодного шматочка!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: