Гаряча тема:
- Війна
Оладки з курки — дуже проста в приготуванні страва. В Гурмані вже є одна її варіація - курячі січеники. І хоча обидві вони смажаться у вигляді пухкеньких млинчиків і готуються на основі курятини, між ними є суттєві відмінності. Смак у них теж відрізняється, проте кожна смачна по-своєму. На відміну від котлет та відбивних, курячі оладки виходять м'якшими, соковитішими й ніжнішими, тому є чималий шанс, що вони більше сподобаються діткам-"нехочухам".
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г курячого філе,
4 яйця,
3 цибулини,
3-4 зубки часнику,
3-4 ст. л. картопляного крохмалю,
чорний мелений перець,
сіль,
паприка,
куркума,
карі.
ПРИГОТУВАННЯ:
Нарізати дрібними кубиками філе, покласти все у велику миску. Цибулю та часник дрібно нарізати й додати до м’яса. Посолити та поперчити.
Додати яйця, перемішати. Всипати крохмаль та спеції (можна коригувати на свій смак). Все ретельно вимішати.
Викладати ложкою на гарячу сковорідку з олією.
Обсмажити до готовності й золотавої скоринки з обох боків.
Викладати оладки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Потім скласти все у відповідну ємність.
Подавати з овочами, або ж до будь-якого гарніру.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: