Гаряча тема:
- Війна
Згідно з інтерактивною «Мапою смаків», на якій відзначені традиційні смаколики різних країн та регіонів, національна українська страва — борщ — посіла третє місце. На першій сходинці грузинське хачапурі, на другій — чевапчічі (смажені ковбаски з перемеленого м’яса, які традиційно подають у балканських країнах). Наш борщик за популярністю обігнав такі популярні страви як японські суші, італійські піца й спагеті та американський чизбургер. Крім цього, на «Мапі смаків» можна знайти понад 10 тисяч страв, дізнатись про їхні характеристики, аутентичний рецепт, класичну подачу й отримати список ресторанів, в яких їх подають.
Як готувати борщ, щоб він завжди виходив яскраво-червоним, читайте ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: