Гаряча тема:
- Війна
Цей салатик — дуже легка й водночас вишукана страва, проста в приготуванні, але чудова на смак. Він виходить дуже соковитим та неординарним! Ананас можна використовувати як свіжий, так і консервований.
ІНГРЕДІЄНТИ
200 г балика чи шинки,
200 г консервованих ананасів,
200 г твердого сиру (у мене зелений з базиліком),
200 г консервованої кукурудзи,
200 г корейської моркви,
2 мандаринки,
ПРИГОТУВАННЯ:
Нарізати балик невеличкими кубиками.
Приготувати моркву по-корейськи. Для цього можете скористатися рецептом Домашня морква по-корейськи (або ж купити вже готову в магазині).
Ананас відкинути на сито, щоб стекла зайва рідина. Потім нарізати шматочками.
З мандаринів зрізати цедру разом з білими плівками, щоб у салаті їх було якнайменше. Нарізати кружальцями.
Сир подрібнити кубиками середнього розміру. З консервованої кукурудзи злити маринад.
Викладати салат смугами, бажано на тарілку овальної чи квадратної форми. Послідовність інгредієнтів не принципова (у мене — кукурудза, сир, ананаси, майонез, балик, морква).
Зверху викласти кружальця мандаринів та за бажанням прикрасити салат листочками меліси чи м’яти. Перемішувати страву безпосередньо за святковим столом перед гостями.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: