Гаряча тема:
- Війна
Коли хочеться чогось смачного, але немає бажання довго стояти біля плити, то можна приготувати салат з «Мівіни». Є чимало його різних варіантів, але саме цей подобається мені своєю простотою. До того ж, цей салат завжди можна урізноманітнити різними улюбленими інгредієнтами, перетворюючи шкідливий продукт на корисну страву.
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 упаковки локшини швидкого приготування («Мівіна», «Ролтон» тощо),
3 яйця,
150 г консервованої кукурудзи,
2 свіжих огірки,
1 маленька червона цибулина,
150 г балику,
100 г твердого сиру,
сіль,
зелень кропу,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Локшину, не розпаковуючи, добре пом’яти. Потім висипати в глибоку миску й залити окропом, щоб набухла (дехто одразу ж змащує суху локшину майонезом, але тоді вона вбирає більше соусу й страва виходить жирнішою). Приправи в пакетику не використовувати!
Яйця зварити, почистити й нарізати кубиком.
З кукурудзи зцідити маринад та додати до запареної локшини.
Огірок помити та нарізати соломкою.
Балик теж подрібнити соломкою.
Нарізати тонкою соломкою сир.
Цибулю подрібнити й замаринувати в лимонному соку, цукрі та солі. Ретельно пом’яти рукою.
Кріп подрібнити.
Все скласти в миску до локшини, додати домашній майонез (за смаком), підсолити та поперчити.
Салат ретельно перемішати.
Подавати порційно, або в загальному салатнику.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: не обов’язково повністю дотримуватися рецепту. До прикладу, якщо ви любите варені яйця та огірки, але не дуже «поважаєте» цибулю, останню можна виключити взагалі. Не бійтеся експериментувати й коригуйте страву на власний смак.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: