Гаряча тема:
- Війна
Млинчики отримали таку назву завдяки великій кількості яєць. Гадаю, вона дуже вдало характеризує їхній смак. Як на мене, кращого рецепту млинців годі й шукати. Еластичні, тоненькі, легкі в приготуванні. Смажити їх справжнє задоволення, а їсти – ще більше!
ІНГРЕДІЄНТИ:
Тісто:
1 л молока,
10 яєць,
10 ст. л. борошна (з гіркою),
2-3 ст. л. рафінованої олії,
0,5 ст. л. цукру,
дрібка солі.
Начинка:
1 куряча грудка,
250 г печериць,
2 помідори,
3-4 ст. л. консервованої кукурудзи,
200 г моцарели,
кріп.
Соус:
1 ст. л. домашнього майонезу,
1 ст. л. кетчупу,
1 ч. л. діжонської гірчиці,
орегано.
ПРИГОТУВАННЯ:
Для млинців: всі складові перемішати (я роблю це блендером з насадкою вінчик, так і ручним вінчиком).
Смажити млинці в традиційний спосіб на розігрітій сковорідці з обох боків.
Для начинки: курятину нарізати шматочками й підсмажити її на сковорідці.
Додати нарізані скибочками печериці.
Все перемішати, посолити, поперчити й смажити до випаровування рідини.
Сир натерти на тертці з дрібними вічками.
Томати нарізати скибочками.
Кукурудзу відкинути на сито, щоб позбутися маринаду.
Для соусу: ретельно перемішати всі інгредієнти до однорідності.
На серединку кожного млинчика викладати по черзі всі складові начинки.
Спочатку кукурудзу, курку та гриби.
Потім – томати та трішки зелені кропу.
Наостанок притрусити все моцарелою.
Загорнути млинець у вигляді прямокутного конвертика.
Скласти млинчики у форму для запікання.
Перед подачею на стіл нагріти страву протягом декількох хвилин в духовці.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: