Гаряча тема:
- Війна
Пам'ятаєте фільм «Службовий роман», коли на вечірці у Самохвалова героїня Світлани Немоляєвої каже про те, що вона краще готує салат, ніж дружина господаря будинку. Мовляв, весь секрет у тому, що в «Олів'є» треба додавати терте яблучко. І це правда! Яблуко надає салату ніжність, тонкий смак і аромат. «Олів'є» з яблуком виходить свіжим і дуже смачним.
ІНГРЕДІЄНТИ:
200-250 г вареної ковбаси,
4 варені картоплини,
2 варені морквини,
1 цибулина,
4 солоні огірки,
3 варені яйця,
2 кисло-солодких яблука,
1 склянка консервованого горошку,
сіль,
перець за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ:
Картоплю почистити й нарізати кубиком (я користуюся при нарізанні салатів спеціальним пристроєм-подрібнювачем – дуже швидко та дуже зручно!).
Моркву також нарізати кубиком.
Цибулю почистити, помити й дрібно нарізати. Замаринувати на 10 хвилин в суміші солі, цукру та оцту.
Яйця зварити круто, охолодити, почистити й дрібно нарізати.
Огірки нарізати кубиками.
Ковбасу нарізати кубиком і додати до решти інгредієнтів.
Приготувати домашній майонез.
Додати консервований зелений горошок. Яблука помити, почистити від шкірки, видалити насіння і натерти на тертці з грубими вічками. Всі складові з’єднати, салат поперчити, посолити, заправити майонезом.
Страву ретельно перемішати.
Викладати салат за допомогою спеціального кулінарного кільця або рамки в порційні тарілки.
Прикрасити шматочками яблука.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: