Гаряча тема:
- Війна
Часто готую овочеве рагу в різних варіантах, але найулюбленішим залишається рагу з кабачків. Зі сметанкою ці овочі поєднуються якнайкраще.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг кабачків,
2 великі морквини,
1 цибулина,
3-4 зубки часнику,
200 мл сметани,
50 мл домашнього майонезу,
сіль,
дрібка цукру,
суміш перців мелена,
мускатний горіх,
чебрець (за бажанням),
петрушка.
ПРИГОТУВАННЯ:
Кабачки нарізати не великими скибочками.
Посолити, поперчити, посипати чебрецем. Підсмажити протягом 10 хвилин на оливковій олії. Цибулину порізати півкільцями, моркву – півмісяцем. Додати на сковорідку з кабачками та тушкувати разом ще 10 хвилин.
Часник нарізати пластинками. Відправити тушкуватися до овочів.
Додати зелень, мускатний горіх, дрібку цукру.
Тушкувати помішуючи на маленькому вогні. Додати сметану та майонез.
Все перемішати й тушкувати до готовності (кабачки повинні бути м'якими, але цілими).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: