ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
30 Жовтня, 2020

Троянди з сала: новий тренд у фуд-дизайні

29 Червня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1160
Трояндові букети із сала побували вже в 16-ти країнах світу!
Трояндові букети із сала побували вже в 16-ти країнах світу! Фото: pinimg.com

Український національний продукт можна перетворити на справжній кулінарний шедевр!

 Сало, яке полюбляє чи не кожен українець, потрапило в сотню найпоживніших у світі продуктів, посівши восьме місце! Першу сходинку цього рейтингу вчені віддали мигдалю. Попереду нашого сала також тропічна рослина черімоя, океанський окунь, камбала, насіння чіа, гарбузове насіння та мангольд.


Проте звичайною нарізкою стратегічного українського продукту уже нікого не здивуєш. Майстри з карвінгу роблять із нього чудові трояндові букети. Кажуть: сало давно перестало бути звичайною їжею. До речі, іноземці від таких «квітів» у повному захваті. Ця смачна краса побувала вже в 16-ти країнах світу!


До речі, троянди з сала – це не єдиний оригінальний смачний шедевр. Взимку 2019 року в Полтаві на святі, присвяченому цьому продукту, з нього приготували… торт. Назвали його український або сальний «Наполеон». У ролі коржів виступало сало, присипане спеціями, а замість крему – гірчиця і хрін.

Рецепт приготування найсмачнішого сала у фользі дивіться ТУТ.

сало, гастроновини, гастро новини, гастрономічні статті, троянди з сала, фуд-тренди, торт з сала, топ найпоживніших

Коментарі:

  Так  Ні, дякую