Канапки з ківі та плавленими сирками

Дуже цікавий, оригінальний та бюджетний рецепт, який стане у пригоді і в свято, і в будні. Фото: автора
Дуже цікавий рецепт – поєднання непоєднуваного!
Люблю готувати щось нове та оригінальне. Смак незвичайний, але мені канапки дуже сподобалися. Гадаю, що їх цілком можна подавати на святковий стіл. Цікаво та бюджетно.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 батон багет,
2-3 ківі,
3 варених яйця,
2 плавлених сирка,
1 зубок часнику.
ПРИГОТУВАННЯ:
Багет нарізати скибочками.
Сир та варені яйця натерти на тертці.
Змішати з майонезом і подрібненим часником.
Отриманою сумішшю щедро змастити кожну скибочки батона.
Ківі почистити, нарізати тонкими кружальцями. На кожну канапку викласти кружальце ківі.
Дати бутербродам трішки просочитися і можна подавати.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: за бажанням скибочки батона можна попередньо обсмажити на сухій сковорідці, тоді у вас вийдуть грінки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: