ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Канапки з ківі та плавленими сирками

28 Листопада 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1281
Дуже цікавий, оригінальний та бюджетний рецепт, який стане у пригоді і в свято, і в будні.
Дуже цікавий, оригінальний та бюджетний рецепт, який стане у пригоді і в свято, і в будні. Фото: автора

Дуже цікавий рецепт – поєднання непоєднуваного!

Люблю готувати щось нове та оригінальне. Смак незвичайний, але мені канапки дуже сподобалися. Гадаю, що їх цілком можна подавати на святковий стіл. Цікаво та бюджетно.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 батон багет,

2-3 ківі,

3 варених яйця,

2 плавлених сирка,

домашній майонез,

1 зубок часнику.

ПРИГОТУВАННЯ:

Багет нарізати скибочками.

Сир та варені яйця натерти на тертці.

Змішати з майонезом і подрібненим часником.

Отриманою сумішшю щедро змастити кожну скибочки батона.

Ківі почистити, нарізати тонкими кружальцями. На кожну канапку викласти кружальце ківі.

Дати бутербродам трішки просочитися і можна подавати.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: за бажанням скибочки батона можна попередньо обсмажити на сухій сковорідці, тоді у вас вийдуть грінки.

закуска, грінки, закуски, канапки, бутерброд, бутерброди, бутерброди з ківі, канапки з ківі та плавленими сирками, плавлений сир, ківі

Коментарі:

  Так  Ні, дякую