Гаряча тема:
- Війна
Тарталетки з пісочного тіста завжди виглядають презентабельно, прикрашають будь-яке застілля, їх зручно їсти. Особливо, якщо начинкою слугує рибна ікра. Це ідеальна закуска для фуршету, під коньяк і горілку. Одне з найсмачніших поєднань – ікра + авокадо + вершковий сир. Останні дуже вдало відтіняють яскравий смак солених ікринок. До речі, для начинки не обов'язково купувати крем-сир. За бажанням ви можете приготувати вершковий крем-чіз в домашніх умовах. Це не так складно, як здається на перший погляд. Тарталетки теж можна взяти готові або ж спекти їх власноруч, скориставшись улюбленим рецептом пісочного тіста.
ІНГРЕДІЄНТИ:
240 г вершкового крем-сиру (підійде «Філадельфія», «Маскарпоне», «Рікота» тощо; в мене цього разу «Альмете»),
60 г червоної лососевої ікри,
60 г чорної імітованої ікри (бюджетний варіант – за бажанням),
1 спіле авокадо,
50 г вершкового масла,
8-10 тарталеток з пісочного тіста,
сіль – за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ:
У млинку з'єднати м'який вершковий сир, нарізане шматочками авокадо та масло кімнатної температури.
Трішки підсолити (не забувайте, що червона ікра солона), та ретельно збити все до пастоподібного стану (суміш має нагадувати однорідний ніжний крем).
Наповнити кулінарний мішок із фігурною насадкою сирно-авокадовим кремом.
Наповнити тарталетки практично до самого верху.
Зверху на начинку чайною ложкою акуратно викласти ікру.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: сирно-авокадовий крем можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику в кулінарному мішку, а наповнювати тарталетки вже безпосередньо перед приходом гостей.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: