Гаряча тема:
- Війна
Салат з категорії «гості на порозі», готувати його буквально декілька хвилин. Також це ідеальна страва для сімейної вечері. Вона може йти доповненням до курячої грудки або овочів. Незважаючи на мінімум інгредієнтів салат ситний, а ще дуже смачний. Цікаво, що сподобався він навіть тим, хто не любить морську капусту. Родзинка страви – цікавий соус а-ля «Тартар» на основі домашнього майонезу та тертого маринованого огірочка.
ІНГРЕДІЄНТИ:
150 г морської капусти з морквою та селерою,
2 варені яйця,
0,5 банки консервованої кукурудзи,
1 банка консервованого тунця у власному соку (100 г),
половинка червоної цибулини.
Соус «Тартар»:
3 ст. л. домашнього майонезу,
1 невеликий маринований огірок,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Капусту відцідити від рідини.
Тунець злегка розім’яти виделкою та додати до капусти разом із рідиною з банки.
З кукурудзи відцідити маринад та додати у миску з салатом.
Цибулю нарізати півкільцями, замаринувати в оцті (яблучному чи винному), солі та цукру. Добре пом’яти руками. Додати в салат.
Яйця зварити, нарізати середніми шматочками. Теж додати до всіх інгредієнтів.
Для соусу домашній майонез ретельно змішати з дрібно натертим маринованим огірком та сумішшю перців (на свій смак). Заправити соусом салат.
Всі інгредієнти обережно перемішати. За потреби підсолити.
Подавати салат порційно в окремих салатницях.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: