Гаряча тема:
- Війна
Смачний, оригінальний і ароматний салат. Поєднання горіхів і квасолі знайоме багатьом. Як, до речі, і кінзи. Без неї в грузинській кухні не обходиться більшість салатів. Ну і гранат в Грузії також поширений, його додають як в гарячі, так і в холодні страви. А з'єднати все це це вже справа техніки! Тим, хто не любить кінзу, можна використовувати петрушку. Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд.
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 склянки вареної квасолі (я використовувала молоду заморожену, проте можна брати і консервовану),
1 великий гранат,
кінза (чим більше, тим краще),
1 склянка волоських горіхів.
Заправка:
3 ст. л. оливкової олії,
2 ч. л. французької зернистої гірчиці,
1 ст. л. лимонного соку,
сіль,
1 ст. л. гранатового соусу «Наршараб»,
сушений часник (за бажанням).
ПРИГОТУВАННЯ:
Квасолю зварити, відкинути на друшляк та дати стекти воді.
Гранат почистити (як це зробити швидко, дивіться ТУТ).
Волоські горіхи підсмажити на сухій сковорідці та дрібно змолоти (на кавомолці, у млинку чи у ступці).
Кінзу дрібно посікти.
Всі інгрeдієнти з'єднати.
Полити все заправкою і ретельно перемішати.
Залишити салат просочитися хвилин на 20.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: