Гаряча тема:
- Війна
Я людина з рибно-сирною душею, тому пройти повз новий рибний рецепт не можу. Ось і цього разу хочу поділитися чудовою стравою — простою, проте неймовірно смачною! За таким принципом можна готувати будь-яку рибу (сьомгу, горбушу, зубатку та навіть коропа).
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг риби (в мене цього разу дуже смачна рибка з цікавою назвою «бротолла»),
150 г домашнього майонезу,
2 ч. л. апельсинової гірчиці,
сіль (за смаком),
1 ч. л. цукру,
2 ч. л. приправа «Для риби»,
сік половини лимона.
ПРИГОТУВАННЯ:
Рибу помити, почистити, нарізати стейками. Посолити, присмачити спеціями, збризкати лимонним соком.
Змішати майонез з цукром та гірчицею. Залити рибу маринадом та ретельно вимішати. Залишити хвилин на 40 маринуватися.
Потім разом із маринадом викласти рибні стейки у форму для запікання (у мене керамічна, тому я її нічим не змащувала).
Запікати при 180ºС 35-40 хвилин до зарум’янювання.
Подавати з лимоном (я ще полила гранатовим соусом «Наршараб» - дуже його полюбляю!)
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: