ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Морська риба в кукурудзяному клярі

7 Квітня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 649
Риба виходить неймовірно смачною і апетитною - усередині соковите, ніжне м’ясо, а зверху хрустка золотава скоринка.
Риба виходить неймовірно смачною і апетитною - усередині соковите, ніжне м’ясо, а зверху хрустка золотава скоринка. Фото: автора

Дуже цікавий та легкий у приготуванні рецепт — рибка виходить дуже смачною, ніжною, соковитою всередині та хрумкою ззовні.

Смажена риба в кукурудзяному клярі готується швидко й легко. Така апетитна страва цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Риба виходить неймовірно смачною і апетитною! Усередині соковите, ніжне м’ясо, а зверху хрустка золотава скоринка.

ІНГРЕДІЄНТИ:

700 г стейків будь-якої морської риби без кісток (у мене мольва, яку ще називають «морська щука»),
100-150 г кукурудзяного борошна,

2 яйця,

2 ст. л. домашнього майонезу,
копчена паприка,
куркума,
сушений часник,
сіль,

суміш перців мелена.

ПРИГОТУВАННЯ:

Рибу почистити та нарізати порційними шматками.

Стейки приправити сіллю та перцем. Прибрати на 20-30 хвилин промаринуватися.

В окрему ємність насипати кукурудзяне борошно, додати сухий часник, копчену паприку і куркуму. Все перемішати. Шматочки риби запанірувати з усіх боків у борошні.

Яйця збити разом із майонезом. Занурити запаніровані шматочки риби у яєчний кляр.

Oбсмажити рибу на олії до зoлотавого кольору з усіх боків.

Готові шматочки риби викладати на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру. Подати зі скибочками лимону.





смажена риба, риба та морепродукти, рибні страви, страви з риби, риба, рецепти з риби, смажена риба в кукурудзяному клярі, кукурудзяне борошно, смажена риба, морська риба

Коментарі:

  Так  Ні, дякую