Гаряча тема:
- Війна
Смажена риба в кукурудзяному клярі готується швидко й легко. Така апетитна страва цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Риба виходить неймовірно смачною і апетитною! Усередині соковите, ніжне м’ясо, а зверху хрустка золотава скоринка.
ІНГРЕДІЄНТИ:
700 г стейків будь-якої морської риби без кісток (у мене мольва, яку ще називають «морська щука»),
100-150 г кукурудзяного борошна,
2 яйця,
2 ст. л. домашнього майонезу,
копчена паприка,
куркума,
сушений часник,
сіль,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Рибу почистити та нарізати порційними шматками.
Стейки приправити сіллю та перцем. Прибрати на 20-30 хвилин промаринуватися.
В окрему ємність насипати кукурудзяне борошно, додати сухий часник, копчену паприку і куркуму. Все перемішати. Шматочки риби запанірувати з усіх боків у борошні.
Яйця збити разом із майонезом. Занурити запаніровані шматочки риби у яєчний кляр.
Oбсмажити рибу на олії до зoлотавого кольору з усіх боків.
Готові шматочки риби викладати на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру. Подати зі скибочками лимону.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: