ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Картопляний салат із морквою по-корейськи та горошком

20 Квітня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 16165
У салаті лише три інгредієнти, але вони пречудово поєднуються між собою та доповнюють одне одного.
У салаті лише три інгредієнти, але вони пречудово поєднуються між собою та доповнюють одне одного. Фото: автора

Страва проста, бюджетна і дуже смачна!

Будь-який салат, до складу якого входить картопля, може бути самостійною стравою і стати повноцінним сніданком або вечерею. Наш варіант не виключення — це справжній вибух смаку! У салаті лише три інгредієнти, але вони пречудово поєднуються між собою та доповнюють одне одного. Страва легка в приготуванні, бюджетна і не займе у вас багато часу. Заощадити можна навіть на моркві по-корейськи, приготувавши її власноруч. Таким чином ви зможете скоригувати гостроту і смак салату.

ІНГРЕДІЄНТИ:

0,5 кг картоплі,

250 г домашньої моркви по-корейськи (можна готової магазинної, але домашня смачніша),

банка консервованого зеленого горошку.

Для заправки:

3 ст. л. оливкової олії,

чорний мелений перець,

дрібка цукру,

сіль.

ПРИГОТУВАННЯ:

Картоплю відварити в «кожушку», охолодити, почистити й нарізати дрібними кубиками.

З горошку зцідити маринад й додати до картоплі.

Додатидо картоплі з горошком моркву по-корейськи.

Заправити салат заправкою і ретельно все перемішати.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: салат вийде набагато смачнішим, якщо картоплю не зварити, а запекти.

салати, салат, морква, морква по-корейськи, морквяний салат, салати з морквою, салат з морквою по-корейськи, картопляний салат, картопляний салат з морквою по-корейськи та горошком, салати з горошком, пісні страви, піст, пісне меню, пісні салати, пісні рецепти, пісна трапеза, рецепти для посту, стра

Коментарі:

  Так  Ні, дякую