Гаряча тема:
- Війна
Будь-який салат, до складу якого входить картопля, може бути самостійною стравою і стати повноцінним сніданком або вечерею. Наш варіант не виключення — це справжній вибух смаку! У салаті лише три інгредієнти, але вони пречудово поєднуються між собою та доповнюють одне одного. Страва легка в приготуванні, бюджетна і не займе у вас багато часу. Заощадити можна навіть на моркві по-корейськи, приготувавши її власноруч. Таким чином ви зможете скоригувати гостроту і смак салату.
ІНГРЕДІЄНТИ:
0,5 кг картоплі,
250 г домашньої моркви по-корейськи (можна готової магазинної, але домашня смачніша),
банка консервованого зеленого горошку.
Для заправки:
3 ст. л. оливкової олії,
чорний мелений перець,
дрібка цукру,
сіль.
ПРИГОТУВАННЯ:
Картоплю відварити в «кожушку», охолодити, почистити й нарізати дрібними кубиками.
З горошку зцідити маринад й додати до картоплі.
Додатидо картоплі з горошком моркву по-корейськи.
Заправити салат заправкою і ретельно все перемішати.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: салат вийде набагато смачнішим, якщо картоплю не зварити, а запекти.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: