ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Канапки зі шпротами по-новому

20 Травня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 961
Легка закуска, швидка в приготуванні, але дуже смачна!
Легка закуска, швидка в приготуванні, але дуже смачна! Фото: автора

Такі бутербродики підійдуть для святкового столу, для пікніка та перекушування, або на сніданок.

Канапки — легка закуска, не завжди, корисна, але дуже смачна! Рецепт легкий в приготуванні та швидкий. Шпроти в поєднанні з плавленим сирком та маринованим огірком смакують пречудово. Головне вибрати «правильний» хлібчик — бородинський, з насінням, висівками чи льоном.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 банка шпротів в олії,

2 плавлених сирки,

2 середніх маринованих огірка,

2 варених яйця,

домашній майонез,

хліб з насінням.

ПРИГОТУВАННЯ:

Варені яйця розділити на жовтки і білки. Потерти на дрібній тертці плавлений сир, маринований огірок та яєчні білки.

Додати домашній майонез та ретельно все перемішати.

Хліб порізати невеликими скибочками довільної форми. Щедро намастити кожну підготовленою намазкою.

Зверху покласти шпроти та по шматочку вареного яєчного жовтка. За бажанням прикрасити ще скибочками свіжого чи маринованого огірка.



закуска, намазка, канапки, бутерброди, бутери, намазка для бутербродів, закуски, пікнік, страви для пікніка, страви для пікніку, бутерброд, канапки зі шпротами по-новому, шпроти, бутерброди зі шпротами, канапки зі шпротами

Коментарі:

  Так  Ні, дякую