ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройшла акція "Діти для дітей"

Культура 2523
Вихованці Хмельницької школи мистецтв самі знають, як створити казку.
Вихованці Хмельницької школи мистецтв самі знають, як створити казку.. Фото: khmelnytsky.com

Укотре напередодні дня Святого Миколая в Хмельницькій дитячій школі мистецтв проводять культурно-мистецьку акцію, під час якої відбуваються благодійні новорічні ранки та свята Миколая для дітей загальноосвітніх шкіл міста, дітей-сиріт, дітей-інвалідів та позбавлених батьківського піклування.

Учора в рамках мистецької акції “Діти для дітей” театралізована вистава з казковими героями “Святий Миколаю, приходь до нас з раю”, учасниками якої є вихованці театрального відділення дитячої школи мистецтв, була представлена учням молодших класів СЗОШ №27. До кінця тижня її побачать учні й інших навчальних закладів нашого міста.

Як повідомляє Хмельницька міська рада, святкову виставу влаштували учні театрального відділення дитячої школи мистецтв (керівники – Анатолій Тітов і Ольга Сивопляс) та класу сучасної хореографії (керівник – Юлія Суворова). Режисер-постановник театралізованої вистави – лауреат міської премії ім. Б.Хмельницького, обласної премії ім. Костя Широцького, неодноразовий стипендіат Хмельницької міської ради, заступник директора з виховної роботи Дитячої школи мистецтв Анатолій Тітов. Він і виконує головну роль у казковій постановці – роль святого Миколая.
Загалом впродовж грудня для школярів міста організовано 14 вистав, у тому числі благодійних.

Під час дійства у залі панувала атмосфера доброго родинного свята – світлого, затишного та прекрасного. На завершення театралізованого дійства діти разом зі Святим Миколаєм та казковими героями зачитали молитву "Отче наш". 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую