ye-logo.v1.2

Солістка Збройних Сил України Злата Огнєвіч представлятиме Україну на Міжнародному конкурсі пісні “Євробачення-2013”

Культура 4384
Фото: www.nil.gov.ua

Лауреат міжнародних конкурсів, солістка Заслуженого академічного ансамблю пісні й танцю Збройних Сил України Злата Огнєвіч представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2013”, який відбудеться у шведському місті Мальме з 14 по 18 травня наступного року.

Фінал національного відбору на пісенний конкурс, який транслювався в ефірі Першого Національного телеканалу, пройшов 23 грудня 2012 року в Києві. Співачка Злата Огнєвіч виконала пісню “Gravity”, набравши максимальну кількість балів від журі та телеглядачів.
До речі, солістка Злата Огнєвіч бере активну участь у концертних програмах Заслуженого академічного ансамблю пісні й танцю Збройних Сил України, які відбуваються за участю керівництва держави, оборонного відомства. Наприклад, виступала 9 травня 2012 року у видовищному шоу на Майдані Незалежності.
Довідка. Про неймовірний талант молодої співачки Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України говорять численні перемоги, отримані дівчиною за дуже короткий термін:
Переможниця конкурсу “Перша співаюча радіо ведуча”.
Переможниця популярного телешоу “Народна зірка-3”.
Відповідно до щорічного огляду запитів Zeitgeist за версією Google Злата Огнєвіч стала “Людиною року” у 2010 році.
Нещодавно несподівана і приємна новина прийшла з Посольства Аргентини: іноземні дипломати нагородили Злату званням “Кращий голос України” та вручили пам’ятний приз.
У 2010 році Злата Огнєвіч стала фіналісткою національного відбору конкурсу “Євробачення-2010”, але не здобула перемогу, а у 2011 посіла друге місце.
Дівчина стала голосом рекламної кампанії ТМ “Корона” – з відомою піснею “Пристрасть”.
На міжнародному престижному конкурсі “Слов’янський базар” у Вітебську виступала в якості спеціального гостя. А у 2011 році на конкурсі Crimea Music Fest зайняла перше місце і додатково отримала приз преси.
Саме Златі Огнєвіч доручили важливу місію – представляти Україну на конкурсі “Євробачення – 2013” в Мальме з піснею “Gravity”.

Андрій АГЄЄВ

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую