ye-logo.v1.2

Учора у Хмельницькому музеї-студії відкрилася фотовиставка

Культура 1988
Перші відвідувачі виставки.
Перші відвідувачі виставки.. Фото: khmelnytsky.com

Рівненський майстер світлин представив свої унікальні знімки хмельничанам.

У мистецькій галереї музею-студії фотомистецтва відбулося урочисте відкриття виставки та презентація двох фотоальбомів “150 святинь Великої Волині” і “Шляхами Великої Волині” авторського проекту Олександра Харвата з міста Рівного. 
Як повідомляє Хмельницька міська рада, з важливою подією в творчому житті фотохудожника привітала керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Людмила Черевченко. З найкращими побажаннями вона вручила Олександру Харвату подяку міського голови та подарунок.
Збірки автора, над якими він працював впродовж двох років, присвячені історичній Волині. В одній із них представлені волинські краєвиди, в іншій – святині.
Олександр Харват про свої роботи: “Вибрав самі найзначиміші 50 сюжетів і переважна більшість з них з території рівненського краю. Я літав на літаку, літав на дельтаплані, шукаючи сюжети, щоб показати їх з верхньої точки, оскільки люди зазвичай не бачать, це тільки птахи бачать ці точки”.

На урочисте відкриття виставки завітало чимало хмельницьких митців, шанувальників фотомистецтва. Всі присутні мали змогу поспілкуватися з автором робіт та придбати фотоальбом з його автографом.
Можливість оглянути високопрофесійні зйомки, зануритися у дивовижний світ фотографії мають й всі охочі хмельничани та гості міста. Виставка експонуватиметься протягом місяця. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую