ye-logo.v1.2

Оцінити спів Марії Ясіновської зможуть у 117 країнах світу

Культура 3527
Фото: з архіву редакції

У березні солістка обласної філармонії, народна артистка України Марія Ясіновська поїде до Києва, де візьме участь у концертній програмі українського композитора-пісняра, народного артиста України Мар’яна Гаденка.

 Родзинка полягає у тому, що її зніматиме супутниковий канал «Всесвітня служба «УТР», який транслюватиме концерт на 117 країн світу. Марія Іванівна виконуватиме пісню «Зоряний вальс», написану Мар’яном Іллічем спеціально для нашої талановитої землячки.
За словами Марії Ясіновської, її співпраця із Мар’яном Гаденком розпочалася у вересні 2012 року, після того, як її запросили стати членом журі всеукраїнського фестивалю сучасного українського романсу «Осіннє рандеву». А потім була участь у концертній програмі на честь 75-ї річниці утворення Полтавської області та виступ на дні народження Миргорода, де Марія Іванівна співала «Аве Марію» та «Нас поєднає вальс». У грудні Мар’ян Гаденко запросив Марію Ясіновську до зйомок програми «Новорічне рандеву», в якому брали участь виключно народні артисти України та солісти Національної опери й яка транслювалася на 117 країн у новорічну ніч. До речі, всі фестивалі, конкурси та святкові концерти Мар'ян Ілліч проводить спільно з Національною радіокомпанією України та Державною телерадіомовною компанією «Всесвітня служба «УТР» для того, щоб наші співвітчизники не лише в Україні, а й за кордоном мали змогу долучитися до сучасного українського мистецтва.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую