ye-logo.v1.2

У Хмельницький приїде цирк "Кобзов"

Культура 6728
afisha.bigmir.net
Фото: afisha.bigmir.net

Понеділок, 15 квітня 2013, 15:01 За участю начальника управління культури і туризму Хмельницької міської ради Альбіна Тарчевського та генерального директора "Kobzov City" Миколи Кобзова відбулася прес-конференція, присвячена гастролям розважального комплексу "Kobzov City".

Хмельницький буде третім за рахунком містом у Всеукраїнському гастрольному графіку цирку, загалом організатори планують відвідати 23 українських міста. Тур триватиме з 11 квітня до 17 листопада 2013 року. Про це інформує Хмельницька міська рада.
На початку спілкування Альбін Станіславович привітав гостей та підкреслив, що хмельничани та гості міста мають нагоду побачити циркове шоу міжнародного масштабу. Також начальник управління повідомив, що керівництво цирку надасть міській раді соціальний пакет, який включає 300 безкоштовних квитків на виставу для дітей-інвалідів та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Розважальний комплекс для всієї родини "Kobzov City" буде діяти в Хмельницькому з 9 до 19 травня. Розміститься центр на північному березі річки Південний Буг, біля міського пляжу.
"Ми прагнемо зробити програму цікавою не тільки для дітей, але й для дорослих. Наша мета - виведення циркового мистецтва формату шапіто на новий, європейський рівень в індустрії розваг", - наголосив Микола Кобзов.
Для пересування розважального центру задіяно 89 одиниць техніки та 97 осіб обслуговуючого персоналу. Сам комплекс складається з трьохсот тонн різнопланових конструкцій. Програма нового розважального комплексу істотно відрізняється від програми звичайного цирку і включає в себе: циркове шоу, зоопарк, парк динозаврів, мультшоу, а також екзотичний тераріум.
Комплекс "Kobzov City" розрахований як на дітей, так і на дорослого глядача. Відомий український хореограф-постановник Олег Капустін завершив підготовку проекту серії вечірніх шоу “MADNESS”, що також входять до програми гастролей "Kobzov City".
На завершення прес-конференції Альбін Тарчевський привітав Миколу Кобзова із прийдешнім Днем цирку та побажав успіхів й удачі в нелегкій, але надзвичайно цікавій праці.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую