ye-logo.v1.2

Художниця-аматор Тетяна Кисельова презентувала у Хмельницькому першу виставку

Культура 3022
автора
Фото: автора

Картини можна переглянути у “Галереї на Проскурівській” до другого листопада.

На виставці “Серце, зігріте любов’ю” представлено понад 40 картин різної тематики, як ранніх робіт Тетяни Кисельової, так і зовсім нових. Є тут квіти у натюрмортах і в живій природі, пейзажі й сюжетні картини.
“Я захоплююся красою, яку створив найкращий художник — Бог. Як людина я можу тільки передати своє бачення, враження від цієї краси”, - розповідає художниця.
Тетяна Кисельова захопилася живописом десять років тому. Не маючи спеціальної освіти, вона самотужки опановувала різноманітні техніки, шукаючи свій власний стиль. Зараз вона найбільше полюбляє писати квіти у живій природі, а також безпосередніх та щирих дітей.
“Творчість — це, крім таланту, наполеглива праця. Спочатку було складно, я йшла шляхом проб і помилок. Купувала літературу, яка мені дуже допомагала, - згадує пані Тетяна. - Власними картинами спочатку я прикрашала дім та дарувала їх друзям. А потім з’явилося бажання їх продавати, щоб вони приносили радість багатьом людям. На виставці представлені лише ті роботи, що вдалося віднайти”. До речі, не встигла виставка відкритися, як частину картин розкупили.
Родина, а особливо чоловік Сергій, всіляко підтримує пані Тетяну у її творчості. І це, як зізнається художниця, дуже допомагає їй та надихає на все нові й нові ідеї.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую