ye-logo.v1.2

Сергій Бабкін заспівав у Хмельницькому найкраще за 10 років (ВІДЕО)

Культура 2278

Пісні для концерту обрали фани співака.

На концерті харків’янина Сергія Бабкіна, екс-учасника гурту “5'Nizza”, а зараз сольного виконавця та актора “Театру 19”, аншлагу не було. Велика зала філармонії ледь заповнилася на половину, однак ті, хто прийшов, не пошкодували.
Сергій Бабкін, як завжди щирий, емоційний, викладався на повну. Він співав, грав на акустичній гітарі, жартував, спілкувався з публікою. Як професійний актор, зі скуйовдженим волоссям, бородатий і скромно одягнутий, свій виступ він перетворював на театральний перфоманс.
Його поведінка та пісні, з якісними і глибокими текстами і такою ж музикою, викликали у залу бурхливу реакцію. Гучні оплески, тупіт ніг та крики “браво” лунали після кожної композиції.
“Тур присвячений 10-річчю творчості. Ми виконаємо найкращі пісні, ті, які обрали ви та інші люди шляхом голосування в інтернеті”, - розповів музикант перед концертом.
В плей-ліст увійшли «Цветы», «О тебе», «Забери», «Сокровище», «Не больно», «Ще осінь», «Сердце», «Возьми меня», «Я пойду с тобой», «Не уходи», «Белые рубашки» та інші.
Разом з Бабкіним приїхали незмінний Сергій Савенко, який грав на саксофоні, кларнеті, бас-кларнеті та клавішах, а також діджей, який накладав на деякі пісні електронні спецефекти.

Сергій Бабкін
Після виступу музикант щиро побажав усім здоров’я, щастя і любові, однак глядачі ще довго не відпускали його. На біс Бабкін заспівав “Мотор” та “Я не той” із репертуару “5'Nizza”. Останню пісню виконували усім залом.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую